Forumi » Dome, slatki dome

Cicak traka i upotreba u domaćinstvu

    • 11 postova
    31. јануар 2017. 16.13.36 CET

    Čičak je izmislio 1941. godine švajcarski inženjer Mestrale.Došao je na ideju o pronalasku o korišćenju na  odeći, našao je seme nekih biljaka, koje se čvrsto drže za odeću. Sada se više koriste rajsfešusi u široj upotrebi..
    Ali, čičak traka Vas ne sprečava da ga koristite i učinite život malo lakšim?
    Slede primeri upotrebe čičak trake u kući.

     

    Daljinski od televizora i drugih multimedijalnih uređaja.

    Sigurno svi znate za slučajeve gde je prokleti daljinski sve vreme izgubljen i da ga tražeći potrošimo gomilu vremena. Pričvrstite traku da kontroliše jednu stranu čičak trakom, a drugi na mesto koje je najpogodniji i blizu, tako da je uvek pri ruci.

    Prostirke su uvek na mestu

    Tepisi u hodniku - To je nešto što je uvek svedeno na minimum, gomila se, prete da neko padne. Posebno vole da se igraju sa njima kućnih ljubimaca ili dece i, samim tim, ideja je samo za ove porodice - koristi traku na rubovima tepiha da ih dobro učvrstite na svoje mesto.

    Kablovi organizacija

    Računari, telefoni, tableti ... oni sada postoje u svakom domu, a broj njih se neće smanjiti. I sve što je potrebno žice za punjenje  su povezivanje međusobno. Obično, ovi kablovi su nasumice bačene a njihove uključivanje traži preciznost, ali postoji ideja. Male trake od čička su u stanju da spoje bilo koji broj kablova, kao i kada je novi  nije potrebno da se izbaci stari - samo odvojiti stari, i pričvrstite kabl za  vezivanje - zgodno i praktično!

    Čičak u kupatilu

    Mnoga kupatila ne mogu se pohvaliti velikim prostorijama i mnogi moraju da štede prostor, izmišljaju nove stvari. Plastične čaše ili posude može da se montira pomoću čičak trake na zid.


    I ako jedan deo kopča - čičak trakom zalepljen za zid, a drugim da se zašiju igračke i pokazati svom detetu koliko zabavno su mu igračke zalepljene za zid.
    Kopča - pogodne čičak osigurajte navlake ili ćebad na stolice, fotelje i sofe.
    Učvršćivači - čičak nije potrebno da šije, možete držati lepak.
    Da li mislite da smo sakupili sve načine za upotrebu čičak trake? Napravte Vi svoje. Srećno u radovima!