Forumi » Windows 10

Evo kako da dobijete Windows 10 Fall Creators Update već danas

    • Moderator
    • 779 postova
    19. октобар 2017. 11.06.17 CEST

     Evo kako da dobijete Windows 10 Fall Creators Update već danas

     

     


    Danas Microsoft objavljuje Windows 10 Fall Creators Update za PC. Ukoliko ste nestrpljivi, verovatno želite da ažuriranje dobijete što je pre moguće. Ažuriranje počinje globalno da pristiže u 19h po našem vremenu, ali kao što je to uvek slučaj, neće ga svi dobiti odmah, odnosno od prvog dana.



    Srećom, Microsoft uvek obezbedi dodatne načine forsiranja naogradnje na korisničkim uređajima, ukoliko se oni na ovo odluče. Evo šta je potrebno uraditi:



    1. Proverite Windows Update - Očigledno rešenje je uvek i najlakše. Nako što ažuriranje bude zvanično objavljeno, idite u Settings -> Updates & security -> Windows Update -> Check for updates i proverite da li je ažuriranje dostupno. Ukoliko nije, probajte druge metode.



    2. Koristite Update Assistant - Update Assistant je alatka koju obezbeđuje Microsoft i praktično govori Windows Update-u da korisnik želi najnoviju verziju Windowsa odmah. Alatku je moguće preuzeti ovde, a nakon što je instalirate, vratite se na prvi korak i proverite ponovo Windows Update.



    3. Media Creation Tool - Ova alatka donosi više opcija nego Update Assistant. Ne samo da ju je moguće koristiti za forsiranje računara da izvrši nadogradnju, već nudi i čistu instalaciju, ili kreiranje medija za instalaciju za drugi uređaj.



    Windows 10 Fall Creators Update će doneti veliki broj zanimljivih novih funkcija, među kojima su OneDrive Files On-Demand, Windows Mixed Reality, Fluent Design i drugo.

    Izvor:Neowin