Forumi » Astrologija

Pomračenja Meseca 19. novembra

    • Moderator
    • 592 postova
    13. новембар 2021. 11.11.06 CET

     

     

    Promjene mogu biti brze i iznenadne, ili mogu biti spore i potrajati narednih nekoliko sedmica i mjeseci

    Pomračenja Mjeseca predstavljaju portale za transformacije i buđenja i imaju tendenciju da donesu sudbinske događaje u naše živote. Promjene mogu biti brze i iznenadne, ili mogu biti spore i potrajati narednih nekoliko nedjelja i mjeseci.

     

    Pomračenja su moćna i mogu pokrenuti stvari za nas. Imaju tendenciju da nam pomognu da presječemo ono što nas sputava i otvore nam nove vidike. Ovo novembarsko pomračenje može uticati na sve odnose u našim životima, pa tokom ovog perioda možemo otkriti da stavovi i uvjerenja koja nas sprječavaju da formiramo intimnije odnose sa drugima i sa samim sobom nestaju.

    Venera je veoma aktivna u vreme ovog pomračenja jer je prirodni vladar Bika. Ona vlada svim pitanjima srca, ljubavi i finansija, kao i onim što smatramo vrijednim, tako da sve ove teme imaju potencijal da isplivaju na površinu u ovom trenutku. Zapravo, ovo pomračenje je savršen trenutak za rad na sebi i jačanje našeg osjećanja sopstvene vrednosti.

    Šta možete da uradite tokom ovog perioda?

    Imajte na umu da nas pomračenje obično stavlja na ono mjesto gdje treba da budemo. Stoga pokušajte da držite svoje srce otvorenim za dublju i bogatiju ljubav i dozvolili onom što treba da se desi da dođe do vas. Nemojte biti prestrogi prema sebi, već ljubazni i nježni. Sjetite se svojih vrlina i uspjeha, volite sebe kroz sva iskustva kroz koja ste prošli, a dok širite ljubav prema sebi, možda će vam biti lakše da je pokažete i ostalima.