Forumi » Venčanja

Male pripreme za venčanje

  • Moderator
  • 370 postova
  30. јануар 2016. 21.07.03 CET

  Lepota leži u malim stvarima. Dakle, naizgled mali detalji su veoma važni. Ako imate poverenja u agenciju za venčanje, vaš zadatak će biti relativno lakši. Vi ćete pogledati mnoge kataloge, reklame i promocije koje će olakšati vaš izbor koliko je to moguće. Sve što treba da uradite je da izaberete odgovarajući dekoraciju, cveće, ukrase iz kataloga. Agencija za venčanje će se pobrinuti da ćeš zaboraviti na nervozu i ostačeš mirna, nasmejana i elegantna tokom dana venčanja.
  Ne veruj onima koji kažu da agenti venčanja nisu uzeti u obzir mišljenje. Agenti slušaju sve vaše želje, i traži sve moguće načine da ti udovolji. Naravno, trebalo bi da pristupimo vrlo pažljivo prilikom izbora agencije, jer je, kao u svakoj sferi života, postoje lažni agenti svuda. Kada čovek odluči da ovaj važan korak u svom životu, menjajući svoje bračno stanje, bolje je verovati stručnjacima. I ne samo to, bićete očarani i živite svoju bajku, ali ćete spasiti sebe puno nepotrebnog stresa i živca. Svaki detalj će biti uražen do savršenstva. Parovi koji su sami organizovali svoje venčanje,obično potvrde priču da cela priprema ih mamuči do te mere da ni su bili u stanju da u potpunosti uživaju u svom venčanju zbog kontinuirane zabrinutosti i pitaju da li su svi gosti dobro posluženi.

   

  Međutim, ako odlučite da se sami suočite sa teškom pripremom oko venčanja, mi ćemo vam pomoći,i da vas podsetim na neke od malih detalja koje morate zapamtiti.

   

  Prvi i najvažniji korak je izbor restorana. Nemojte izabrati prvi restoran koji vam se sviđa. Razmislite da sala i crkva u kojoj ćete biti u braku, budu u blizini. Razmislite i da li želite venčanje bude u zatvorenom prostoru ili u bašti. Ako je napolju, proverite da li je ispravno krov / sklonište u slučaju loših vremenskih uslova.
  Kada ste izabrali haljinu, cipele i buket, počinite da razmišljate kako da ukrasite restoran u skladu sa bojama na venčanici i buketu.
  Deo priprema se odnosi na , pribor, pozivnica, sveće ... i u opštim stvarima koje će naglasiti lepotu praznika.
  Šampanjac, čaše i jastuci za prstenove treba da odgovarajuće uredite.
  Proverite etikete sa imenima gostiju kako bi u unapred znali njihov broj. Istražite različite ideje za uređenje cveća...
  Dekoracije na stolovima možete "ukrasti" po časopisima ili da je osmislite sami. Kamenčiće, trake, čipka i cveće će doprineti savršenstvu. Salvete treba da budu u odgovarajućoj nijansi. Stoljnjaci i navlake za stolice moraju biti obezbeđen za vas, u suprotnom, postoji opasnost od fleka od prošlih događaja.

   

  Pazite na dovoljno veliko osoblje i nekoga da ih vodi kako se ne bi stalno brinuli da se vaši gosti osećaju prijatno. 
  Ipak, razmislite da li je vreme izgubljeno u nervima , lutanja po prodavnicama, u potrazi za pogodnim stvarima i jel to vredno. Agencije pružaju vama sve što je potrebno i iznos morate da platite zavisi od toga šta tačno želite.