Forumi » Venčanja

Ukrašavanje kola za mladence

  • Moderator
  • 370 postova
  30. јануар 2016. 21.09.47 CET

  Venčanje uvek ima poseban auto za mladu i mladoženju. Za dekoraciju automobila morate da imate malo mašte i sposobnosti. Najvažnija stvar koju treba zapamtiti je da ukrasite auto na takav način da ukras ne smeta vozaču. Za dekoraciju najčešće se koristi veštačko ili sveže cveće, trake, baloni, dekorativno prstenje ili srca, nalepnice u obliku srca. Sva ta dodatna oprema se prodaje u prodavnicama za mladence i dostupni su za iznajmljivanje.
  Ako je vaš automobil svetle boje upotrebite sledeći pribor: crvena, plava, zlatna, zelena. Za tamnije automobile koriste delikatne svetle boje koje se ublažavaju  tamnu boju. Automobil za mladence  trebalo bi da bude najviše elegantan, ostatak automobila treba da bude skromnije ukrašen. Najlepše je kada su svi automobili uređeni u istom stilu.
  Najpopularniji su ukrasi od veštačkog cveća. Oni su trajni, lepi i što je najvažnije oni ne gube svoju prvobitnu formu, tokom dana za razliku od prirodnog cveća. Od veštačkog cveća su napravljeni različiti buketi i venčići koji se nalaze na prednjem delu automobila, mreži prednjeg branika, na zadnjem braniku ili prtljažniku.
  Ako želite da ukrasite svoj automobil sa svežim cvećem  lepo je da potražite savet od cveća aranžera koji će ih urediti na način koji će cveće zadržati sveže tokom dana. Nemojte previše brzo voziti jel cvetni aranžmani će biti uništen.
  Kako ulepšati vaš venčani auto?
  Sastav dva prstena i cveća uglavnom preferiraju mladencima. Oni se nalaze na prednjoj strani tako da se ne ometa sposobnost vozača da vidi.
  Možete ukrasiti auto sa više balona, jer čak i ako se kreće sporo neki od njih će se izgubiti. Bolje je kad ih ima više.
  Imajte na umu da su različite nalepnice  mogu ostaviti lepak na automobilu, ali se lako skida.
  Na kraju krajeva, dekoracija vašeg venčanog automobila može biti strogo individualni i rad vaše mašte. Lepo uređen venčani automobil će naglasiti svoju individualnost i da će čar  prazničnom raspoloženju!