Forumi » IT Vesti

Sorry NOT Sorry – Negativni PR

    • 592 postova
    12. јун 2016. 14.18.02 CEST

     

    Blogomanija Fashion&Beauty, treća regionalna konferencija, okupila je mnogo stručnjaka marketing i PR sektora. Panel pod nazivom Sorry NOT Sorry ili Negativni PR vodila je Nataša Bujas (Blumen Group), a njeni sagovornici na panelu su bili Cvijeta Radović (Media Life), Jelena Pavićević (Benefit Communications), Nikola Vukomanović (Privredna komora Srbije), Aleksandra Kolarić (HUOJ) i Mirjana Vlaisavljević (PR Icps Infinity).

     

     

    Složili su se da se PR veoma uzdigao u poslednjih 20 godina u našem regionu, jer su ljudi shvatili od kolike je važnosti njihova prezentacija javnosti i komunikacija sa potrošačima. Ističu da, baviti se PR-om znači razmišljati o svom klijentu, a ne o sebi. Jedino tako uspećete da istaknete i uzdignete svoj brand za koji radite.

     

     

     

    Preuzimanje odgovornosti i inicijative, uz obavezno znanje postavlja se važnost PR u organizaciji. Društvene mreže su postale ozbiljna olakšica, ali i pretnja PR sektoru, jer jedna negativna reakcija može ozbiljno da uruši ovaj sektor bez strategije.

     

    Poslednje pitanja za paneliste je bilo Čime bi se bavili da to nije njihova trenutna profesija – PR, svi su ostali negde u krugu svoje profesije, dok je jedino Nikola izjavio da bi bio kuvar.