Forumi » Windows 10

Ovomesečna zakrpa utorkom izazvala glavobolje korisnika Windowsa

    • Moderator
    • 779 postova
    19. јун 2016. 09.05.10 CEST

     Ovomesečna zakrpa utorkom izazvala glavobolje korisnika Windowsa

    Microsoft je prethodnog utorka objavio novi mesečni "patch utorkom", a KB3163018 je oznaka kumulativne nadogradnje za Windows operativne sisteme. Ipak, baš kao i kod prethodnika, i novu nadogradnju prate problemi i nemogućnost instalacije za pojedine računare.

     

    U statusu na Kb stranici, Microsoft je priznao deo ovih problema, navodeći da KB3163018 nadogradnja izaziva probleme na Windows Server 2016 Technical Preview 4 računarima. Microsoft ipak priznaje samo grešku kod Windows Server-a, ali većina problema o kojima se govori u izveštajima pogađa računare sa Windows 10 Home ili Pro operativnim sistemima. U većini slučajeva, korisnici koji poručuju da ne mogu da instaliraju KB3163018 nadogradnju kažu da poruka o grešci ukazuje da je Windows 10 poništio promene i vratio sve na originalne postavke.

     

    Za neke druge korisnike je situacija nešto gora jer nema poruke o grešci, a instalacija je propala iz nekih razloga. Microsoft se još uvek nije oglasio povodom problema koje imaju "obični" korisnici.

     

    Izvor:Softpedia