Forumi » Mistično

Zakon privlačenja

    • 1436 postova
    26. март 2017. 19.49.35 CEST

    Svako ko te sreće u životu, počevši od onih koje nazivate prijateljima, a zaključno sa onima koje vi nazivate neprijateljima ili strancima, su došli kao odgovor na vaše vibracije. Vi nećete privući  samo čoveka, već i njegove crte karaktera. Znamo da ne bi mogli privući mnoge odnose i događaje posebno. Ali mnogo od onoga što privlačimo, ne zbog svesne želje, najverovatnije, je automatski dobija nas, zahvaljujući vibracijama ...

    Važno je da shvatite da ste dobili ono što mislite vi to ili ne. A stalne misli o nepoželjnom privuče odgovarajuće događaje. To je način na koji zakon privlačenja radi.
    Skoro sve raznovrsnost svog života zavise od odnosa ili ko-kreacije sa drugim ljudima. Ovi odnosi su uzrok problema u vašem životu. Takođe, zahvaljujući njima, možete dobiti veliko zadovoljstvo. Interakcija, preplitanje života i ko-kreacije u odnosima umnožava vaš lični doživljaj.

    Svemoćna rečenica: "Slično privlači slično" je koren svega da se doživljava. Dakle, šta bi ste vi mislili, počnete da ga privuče u svoj život. Drugim rečima, više pažnje na  koju mislite za nešto, morate postaviti na veću vibraciju misli u vama. I sve što se dešava sa vama (svih ljudi, stvari, događaje i situacije sa kojima se susrećete), je odgovor na vaše vibracije. Ako obratite pažnju na to kako  se nešto dešava, postaje jasno da vibracijski zahtev dolazi ka vama, jer ste uvek dobili ono što mislite, da li se to Vama sviđa ili ne. Na primer, količina novca je legla na tvom bankovnom računu, ili se vaše fizičko stanje pogoršalo, ili se u vašem životu pojavio neželjeni odnos.
    Shvatite da je privlačenje neprijatne situacije zaista moguće, kao i da se spreči njihovo pojavljivanje u vašem životu. Da biste to uradili, morate da postanete svesni i koristi odlični Emocionalni upravljački sistem, koji imate od rođenja. UPRAVLJAJTE SVOJIM MISLIMA. KAKO ? VEŽBOM..kao što ste učili da hodate...

    Ako se fokusirate na ono što želite, ne samo da ćete prestati da osećate bol, već i postaju iskustvo pozitivne emocije kao što su ljubav, emocija i sreća.

    Kada vidite drugu osobu nešto Vam je neprijatno da je pogledate, vaše negativne emocije doprinose povećavanju da se Vi osećate neprijatno. Još Vam vibracija pada.

    Sada društvo vodi rat protiv ilegalnih droga,  siromaštvo, rat protiv kriminala, protiv tinejdžerske trudnoće, rat protiv raka, u ratu protiv aids-a, rat protiv terorizma ... i sve to postaje samo još veći problem. Uostalom, u stvari, nemoguće je da svet postane onakvim kako bi mi želeli da izgleda.
    Treba da prestanu da se bore i počnu da se fokusiraju na željeni rezultat.

    Vi ne možete kontrolisati šta rade ljudi okolo, vi niste u stanju da kontrolišete svoje postupke, bar ne na poćetku ovog puta. Ali možete upravljati svojim mislima, vibracijama, emocijama i zakonu privlačenja.

    Toliko za sad...samo malo da Vam zagolicam maštu, mislim da ću dosta pisati na ovu temu. Vortex je čudo, mnogi naučnici su ga spoznali i primenjivali u svojim životima. Hvala Ani Bučević koja nesebično deli sa svima nama tajne zakona privlačenja.

    Voli Vas i ljubi Biba