Novak Đoković » Diskusije


Đokovićeva knjiga "Serviraj za pobedu" ruši rekorde

 • Član
  09. октобар 2013.

  Izdavačka kuća "Laguna" i kompanija "Novosti" predstavili su danas knjigu Novaka Đokovića "Serviraj za pobedu", koja bi prema prvim podacima trebalo da obori sve rekorde kada je u pitanju broj prodatih primeraka.

  Prvi tiraž knjige je 60.000 primeraka, a prema rečima Dejana Papića iz "Lagune" i Ratka Dmitrovića iz "Novosti", ukoliko se nastavi sadašnji trened prodaje, moguća su i nova izdanja.

  Papić je istakao da je od 4. oktobra kada je knjiga objavljena prodato 5.000 primeraka, ne računajući kioske kompanije "Novosti".

  "Ovo je za nas već sada knjiga godine i očekujemo da obori rekorde u prodaji, ali i kada je u pitanju publicitet. Prirodna je naša saradnja sa Novostima, pogotovo jer se radi o knjizi  Srbina koji je po mnogo čemu broj jedan u svetu", rekao je Papić na promociji u knjižari "Laguna"  u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

  On je dodao da Đoković neće moći da dođe na beogradski Sajam knjiga, ali će se potruditi da organizuje promociju sa srpskim teniserom uoči finala Dejvis kupa protiv Češke koje se igra u Beogradu.

  Direktor i glavni odgovorni urednik kompanije "Novosti" Ratko Dmitrović kazao je da ova knjiga može da bude dobar orjentir za sve mlade ljude, a pogotovo sportiste koje žele da budu uspešni.

  "U ovoj knjizi dominira priča o Novakovoj ishrani, koja je ispostavilo se, bila presudni korak na putu ka uspehu i mestu broj jedan na svetu. Ova knjiga ima i određenu misiju i naravno da je važno što je jedan čovek iz našeg naroda u samom svetskom vrhu", rekao je Dmitrović.  Knjiga "Serviraj za pobedu" već je objavljena u SAD i tamo je takođe veoma popularna.

 • Član
  26. април 2015.