Forumi » Proroci i prorocanstva

PROROČANSTVO KRI INDIJANACA

    • 1436 postova
    29. фебруар 2016. 19.32.33 CET
    http://i47.tinypic.com/29zy4nm.jpg



    “Kada svet bude umirao podićiće se novo pleme svih boja i svih vera.
    To pleme će se zvati Ratnici Duge i staviće svoju veru u akciju, a ne reči.”
    Proročanstvo Kri indijanaca
    U prošlom stoleću jedna stara mudra žena iz Kri Indijanske nacije, zvana “Oči od Vatre” imala je viziju budućnosti. Prorekla je da će jednoga dana, zbog pohlepe belog čoveka, doći vreme, kada će zemlja biti opustošena i zagađena, šume uništene, ptice padati sa neba, vode će biti potamnele, ribe potrovane u potocima, a drveća neće biti, čovečanstvo kakvo znamo prestaće da postoji. Doći će vreme kada će čuvari legendi, priča, kulturnih rituala i mitova i svih Drevnih Plemenskih Običaja, biti potrebni da nas povrate u zdravlje, čineći zemlju ponovo zelenom. Oni će biti ključ čovečanstva za opstanak, oni su “Dugini ratnici”.
    Doći će dan BUÐENJA kada će svi ljudi svih plemena formirati Novi Svet Pravde, Mira, Slobode i prepoznavanja Velikog Duha.
    “Dugini ratnici” će širiti ove poruke i učiti sve ljude Sveta. Učiće ih kako da žive na
    “Način Velikog Duha”. Reći će im kako se današnji svet odaljio od Velikog Duha i da je zato Zemlja “Bolesna”.
    “Dugini ratnici” će pokazati ljudima da je Veliki Duh pun ljubavi i razumevanja i kako da načine Zemlju ponovo lepom. Ti ratnici će dati ljudima principe ili pravila da slede da bi učinili svoju stazu od svetlosti u svetu. Ti pricipi će biti od Drevnih Plemena.
    “Dugini ratnici” će ljude učiti drevnoj praksi o Jedinstvu, Ljubavi i Razumevanju.
    Oni će učiti harmoniji među svim ljudima na sve četiri strane sveta.
    Kao drevna plemena, oni će učiti ljude kako da se mole velikom Duhu sa ljubavlju koja teče kao prelepi planinski potok i utiče stazom u okean života. Još jedanput, oni će biti sposobni da osete radost u osamljenosti i društvu. Oni će biti slobodni od jadne zavisti i voleti čovečanstvo kao svoju braću, bez obzira na boju, rasu ili religiju. Osetiće kako im sreća ulazi u srca i postaće jedno sa čitavom ljudskom rasom. Njihova srca biće čista i zračiće toplinom, razumevanjem i poštovanjem za čitavo čovečanstvo, Prirodu i Velikog Duha.
    Oni će još jedanput napuniti svoje umove, srca, duše i dela najčistijim mislima.
    Tragaće za lepotom Oca Života – Velikog Duha!
    Naći će snagu i lepotu u molitvama i usamljenosti života.
    Siromašni, bolesni i sa potrebama biće paženi od braće i sestara sa Zemlje.
    Ova praksa postaće ponovo deo njihovih svakodnevnih života.
    Onaj koji će voditi ljude biće odabran na stari način – ne po političkoj struji, ili ko govori najglasnije, ko se hvali najviše, ili po imenu ili po blaćenju, već prema tome čija dela govore najviše. Oni koji pokažu svoju ljubav, mudrost i hrabrost i oni koji pokažu da mogu i koji su radili za dobro svih, biće izabrani za lidere ili Poglavice. Biće izabrani po svojim “kvalitetima” a ne po sumi novca koju koriste. Kao brižne i odane “Drevne Poglavice” razumeće ljude sa ljubavlju i gledati da se deca obrazuju sa ljubavlju i mudrošću svojih bližnjih. Pokazaće im da čuda mogu biti ostvarena, da se izleči svet od bolesti i povrate njegovo zdravlje i lepota.
    Zadataka ovih “Duginih ratnika” će biti mnogo i velikih. Biće zastrašujućih planina ignorisanja da se osvoje i naići će na predrasude i mržnju. Oni moraju biti odani, nepokolebljivi u njihovoj snazi i snažna srca. Oni će naći voljna srca i umove koji će ih slediti na ovom putu povratka “Majke Zemlje” lepoti i izobilju – ponovo.
    Taj dan će doći, nije dalek.