Forumi » Nega tela

Sedam načina da mirišete kao boginja

  • Moderator
  • 370 postova
  01. март 2016. 16.17.16 CET
  Pored toga što vam otkrivamo tajnu kako da mirišete neodoljivo,
  ipak bitno je i da izaberete pravi parfem za sebe.
  Zapamtite, to je najbitnije!


  1. Nanesite parfem na telo dok ste još potpuno nagi - svaki je pravljen tako da reaguje na koži, a ne na odeći.

  2. Stavite parfem na pulsne tačke. Nanesite vrlo malu količinu na dva ključna mesta – vrat i zglobove ruke, ali ne zaboravite i deo iza kolena, kao i iza ušiju. S obzirom da nanosite miris na toliko različitih mesta, pazite da ne preterate sa količinom.

  3. Prsnite parfem u vazduh ispred vas i prođite kroz ovaj mirisni oblak. Ovaj metod je najbolji ako želite vrlo blag miris koji se neće dugo zadržati na vašem telu.

  4. "Gradite“ miris sloj po sloj. Nanesite na telo i veš mirisno ulje ili kremu koja će duže stajati. Zatim se poprskajte lakšom sprej verzijom istog mirisa.

  5. Za specijalne večernje prilike: Koristite svetlucavi i mirišljavi gel ili ulje za telo kako bi vam se koža sijala i istovremeno mirisala.

  6. Ukoliko korisite gel, penu ili ulje za kosu, pomešajte sa malo parfema pre nanošenja. Svaki put kada budete zamahnuli glavom, miris će se emitovati.

  7. Proverite kako mirišete. Ako imate utisak da ste stavili previše parfema, uz pomoć vlažne krpice skinite malo mirisa sa sebe. Držite se uvek pravila da miris treba da bude suptilan i diskretan.