Forumi » Windows 10

Greške u Windows 10 Redstone Build 14279

    • Moderator
    • 779 postova
    07. март 2016. 12.29.05 CET

    Iako je nedavno objavljen za korisnike brzog prstena, Windows 10 Redstone build 14279 dolazi sa nekoliko već poznatih grešaka, a Microsoft je dao detalje o njima u novom saopštenju. Pre svega treba napomenuti da Kaspersky softver ne radi u novom build-u. Ovo je problem sa Redstone verzijom operativnog sistema ali Microsoft poručuje da već radi sa softverskom kompanijom kako bi to ispravio.

     

    "Ukoliko imate Kaspersky Anti-Virus, Internet Security ili Kaspersky Total Security Suite instaliran na vašem računaru, postoji poznata greška koja sprečava ove programe da rade. Već radimo sa kompanijom Kaspersky da rešimo ovaj problem" poručuje Gabrijel Aul, šef Windows Insider programa. U ovom trenutku je jedino rešenje prelazak na drugi antivirus, a Microsoft naravno predlaže Windows Defender.

     

    Takođe, primećeno je da Surface Pro 3, Surface Pro 4 i Surface Book uređaji imaju grešku koja uzrokuje smrzavanje operativnog sistema ili zastajkivanje. Neke aplikacije se mogu srušiti iz nepoznatih problema, pa Microsoft-u preostaje još mnogo rada na Redstone-u.

    izvor:softpedia