Forumi » Podrška i podešavanja

Facebook integracija

  • Moderator
  • 53 postova
  27. децембар 2013. 20.41.24 CET

  Omogućena je integracia sa vašim facebook nalogom

  Integracija profila sa VolimoNet mreže sa facebook nalogom daće mogućnost korisnicima da sve informacije koje postoje u okviru Facebook naloga budu automatski integrisane i na njihov VolimoNet nalog, uključujući ime i sliku na profilu. Da ne zaboravimo prethodno se izlogujte sa fb-a.
  Integracia sa Facebook profilima i grupama omogućiće korisnicima da se prijave na svoj VolimoNet nalog koristeći iste parametre kao i za facebook nalog. Korisnik samo treba da klikne na dugme f Connect u delu stranice stranice za prijavu.

    


  Postojeći korisnici VolimoNet mreže takođe mogu integrisati svoje naloge sa Facebook profilom


  Ako postojeći korisnik želi da integriše svoj Facebook nalog sa nalogom na VolimoNet mreži,  nakon prijavljivanja , treba kliknuti na podešavanja:

   

   

  Zatim, treba kliknuti na f Connect :


   

   

  Posle ovoga, otvara se facebook strana na koju se treba ulogovati parametrima profila koji želite da integrišete sa postojećim nalogom na VolimoNet mreži, a zatim se ponovo vraćate na podešavanja svog VolimoNet naloga, u kom je čekirano polje za integraciju sa Fejsbukom.

  Objavljivanje i deljenje na fejsu

  Da bi objavili nešto na Facebook-u , prvo morate biti prijavljeni na Facebook i na vaš VolimoNet nalog  u isto vreme . Ukoliko želite da to objavite istovremeno na oba profila,  pre nego što kliknete na "Podeli " morate da kliknete na sivu Facebook ikonu, koja posle klika postaje plava.

   

   

   


   

   

   

  To što na slici ima i oznaka za twiter integraciju ignorišite, za sada je nema, ali biće….uskoro…:)

                  …… idemo dalje… : )  Poslednja izmena: 27. децембар 2013. 22.02.26 CET"