Forumi » Windows 10

Procureli Win10 Mobile screenshot-ovi otkrivaju nove opcije

    • Moderator
    • 779 postova
    17. март 2016. 14.51.30 CET

     
     
     

    Microsoft radi u poslednje vreme na tome da Cortanu načini još kompletnijim ličnim asistentom, pa kompanija dodaje nove funkcionalnosti koje će omogućiti da se serija zadataka obavi bez potrebe da korisnik dodiruje uređaj.

     

    Jedna takva nadogradnja bi trebala da bude puna kontrola za Cortanu nad porukama na Windows 10 Mobile telefonima, a novi screenshot-ovi koje je postavio Plaffo otkrivaju da će Microsoft uskoro omogućiti korisnicima da podese Cortanu kao podrazumevanu SMS aplikaciju.

     

    Iako još uvek nije potpuno jasno kako će sve raditi, ovo nije prva implementacija Cortane u Messaging aplikaciji na Windows 10 Mobile platformi. Lični asistent već ima pristup porukama na Windows 10 Mobile uređajima, te može da pročita i odgovori na tekstualne poruke; ali, ovog puta Microsoft najverovatnije cilja na dublju integraciju.

     

    Insajderski izvori tvrde da su ovi screenshot-ovi deo internog build-a Windows 10 Mobile operativnog sistema. Međutim, očekuje se da ova funkcija uskoro bude dostupna i za članove Insider programa.