Forumi » Automobilizam

Design-1 superautomobil

  • 779 postova
  17. јануар 2016. 23.32.50 CET

   

  Entoni Džanareli, čovjek koji stoji iza Lykan Hypersport i Fenyr Supersport, napustio je W Motors kompaniju i osnovao svoj novi projekat, u saradnji sa vlasnikom proizvodnje karbona, Equation Composite, što je kao rezultat imalo unikatni Design-1 superautomobil.

  Kako kažu iz Jannarelly Automotive, Design-1 automobil će uzbuditi ljubitelje superautomobila od aprila ove godine, kada će zvanično biti predstavljen na Bliskom Istoku, kao i širom Evrope i Sjedinjenih Američkih Država.

  Ovaj automobil pokreće prirodno hlađeni 3.5 litarski V6 motor, sa 304 KS i 371 Nm obrtnog momenta. Ovaj dvosed obećava predivno iskustvo uživanja u vožnji, posebno zbog činjenice da je sva snaga usmerena na njegove zadnje točkove. On poseduje šestostepeni ručni prenos brzine.

  Napravljen je od čeličnog cevastog rama, koji je dorađen fiberglasom i panelima od karbona, što kao rezultat ima ukupnu težinu od oko 710 kg. Kada na tu težinu dodate 304 KS, dobićete ubrzanje od 0 do 100 kmh za samo četiri sekunde. Cena ovog modela još nije poznata, a najavljeno je predstavljanje novih informacija idućeg meseca.

   

   


  Poslednja izmena: 17. јануар 2016. 23.34.04 CET"