Forumi » Estradni LoNaC

Njihova deca njihova radost

  • Moderator
  • 43 postova
  18. јануар 2016. 17.46.10 CET

  Kako ljudska glupost nema kraja ni pardona, po raznim medijama mozemo citati o raznim desavanjima u zivotu dece nasih slavnih muzickih, a i ostlih, zvezda.

  Za neke, od njih, je sasvim dovljno to sto su deca svojih roditelja, dok neke druge, uprkos svim naporima, ni popularni roditelji nisu mogli da vinu nebu pod oblake.

   

  Secate li se Kebinog ocajnickog pokusaja da progura cerku Natašu Kojic Tašu na estradno trziste? Reklame, pesme, gluma, golisave slike, vacarenje za razne medije...ali sve dzabe...jednostavno, nekom nije sudjeno.

   

  Sa druge strane Kebinom sinu Igoru Kojicu je bez po muke poslo za rukom da pobere naslovnice ali ne zahvaljujuci svojim kvalitetima niti poznatom ocu vec popularnoj supruzi Severini Vuckovic.

   

  Tu i tamo pojavi se clanak i o deci bracnog para Zivojinovic. Od kidnapovanja do decijih pokusaja da uzdignu sebe pogresnim vrednostima Viktor, Stefan i Filip uzivaju u blagodetima poznatih roditelja.

   

   

  Ipak, najvecu popularnost stekli su Anastasija i Veljko Raznatovic. Za njih je sasvim dovoljno to sto su deca svojih roditelja. Oni su, uvek i svuda, pod budnim okom, svih i svakog, te se cesto nalaze na naslovnim stranicama,
  u trac rubrikama i na drustvenim mrezama.
  Da li su ova dece toliko popularna zbog poznate majke Svetlane Cece Raznatovic ili pokojnog oca Zeljka Raznatovica Arkana ne zna se a nije ni bitno, cinjenica je da su oboje nadereni za muziku ali paznju na sebe skrecu neprimernim ponasanjem i jos gorim slikama. Isuvise cesto mozete procitati naslove koji su nocna mora vecini roditelja... "Anastasija sa golim deckom u krevetu, Veljko u provodu sa novom devojkom, Nestasna Cecina deca, Veljko se slupao u autu koji je vozio krimos, Cecin sin promenio ime u Veljko, Anastasija Ražnatovic raskinula s Kostadinom, Veljko Ražnatovic se verio ..."

   

  Iako sva ta paznja koju dobijaju, bilo u negativnom ili pozitivnom kontekstu, svima njima mozda i prija, nije na odmet da napomenemo da su njihova deca njihova radost, slika i prilika...kao i vama, vasa.


  Poslednja izmena: 18. март 2016. 16.06.44 CET"