Forumi » Trend sa stilom

5 šik kolorističkih kombinacija za ovo leto

    • 1581 postova
    19. мај 2016. 10.38.39 CEST

    Dolaskom visokih temperatura, skloniji smo fanki odeći, svetlim bojama, neusaglašenim printovima i otiscima koji se kreću od onih revolucionarnih - cveća sa prugama ili psihodeličnih. To je lepota proleća i leta. A, sezona proleće/leto 2016. je odraz sedamdesetih.

    Jedna od naših omiljenih letnjih kolekcija je Gucci proleće/leto 2016., a imajući ovo u vidu i činjenice da leto zahteva vrisak dezena i boja, danas vam dajemo kratak izveštaj o tome šta je to moderno (šareno) u ovoj sezoni.

     

    1.Pruge

    Mislimo na retro pruge sa primesama mornarskih, koje su veoma čiste, ali i sa jakim pristupom printova. Možete nositi pruge od glave do pete ili neusklađenost: suknje i majice ili suknje i blejzere. Zabavite se sa prugama. Crvene, plave, žute i bele su IN.

     

    2. Cveće

    Cveće na odeći je bilo u modi hiljadama godina pre i ono će biti tu zauvek. Pomirite se sa tim, zagrlite ga i učinite da cveta na vama ovog leta.

     

    3. Žuta & Pastelne

    Zahvaljujući Bijonse i “Lemonade”, žuta je svuda ovih dana. Moderna je u svim nijansama, kombinuje se sa ostalim jarkim bojama ali i sa sjajnim pastelnim nijansama. Odeća u žutoj boji izgleda ženstveno, a ovog leta nose se sve nijanse žute - svežije od limunade i hladnije od senfa.

     

    4. Bela

    Bela je bez sumnje glavni trend ovog leta, ali ona izgleda sjajno sa malim primesama crvene ili plave.

     

    5. Otisci sedamdesetih

    Ne treba vam ništa ove sezone osim otisaka iz ’70-ih na Gucci odeći. Razmislite o cveću, retro odeći, ​​pastelnim tonovima, geometrijskim grafikama, prugama. Setite se naših majki koje su tokom 70-ih nosile duge haljine sa najlepšim retro otiscima ikada. Najbolji deo u ovoj štampi je da možete odabrati svetle ili pastelne tonove, kombinovati otiske ili nositi jedan od glave do pete.

     

    Stvar leta je da vas poziva da izađete iz svoje kutije i eksperimentišete malo. Dakle, za one dame koje preferiraju minimalistički stil prolećni i letnji otisci i boje su pravi izazov. Zabavna zanimljiva vožnja, zašto da ne.