Forumi » Rešenje za sve probleme

Kojih je 10 najgorih aerodruma u svetu

  • 1436 postova
  25. мај 2016. 13.45.24 CEST

  De Gaulle, Heathrow, LaGuardia i drugi poznati i uređeni svetski aerodromi milina su za putnike. Ovi o kojima mi donosimo priču, upravo su sve suprotno: Prljavi, ružni, ne čuvaju prtljag… Tako da, ako baš ne morate, izaberite neke druge aerodrume, a ne neku od ovih deset najgorih!

  10. Paris Beauvais – Tille International Airport

  Eh, za razliku od poznatog De Gauellea, koji je pic – pic, ovaj aerodrom je od strane putnika proglašen najgorim u celoj Evropi! Velika nečistoća, nedostatak prikladnih sedećih mesta i neljubazno osoblje, stvari su na koje su se putnici najviše žalili. Oni koji su ovdje sleteli, jednoglasno zaključuju da je aerodrom katastrofa.

  9. Islamabad – Benazir Bhutto International Airport

  Treći najveći pakistanski aerodrom ove je godine proglašen devetim najgorim na svetu, što je napredak s obzirom da je godinu pre bio najgori! Putnici izgled aerodroma upoređuju sa zatvorom, a posebno iritira ogroman broj taksista i prodavača svega i svačega koji ordiniraju aerodromom. Čistoća i tehnologija kao i osiguranje, takođe se ne nalaze na zavidnom nivou.

  8. Ho Chi Minh – Tan Son Nhat International Airport

  Kod vijetnamskog aerodroma putnici se najviše žale na gotovo nikakav Wi – Fi, prljave toalete i vrlo slab izbor hrane. Takođe, ovde je problem i korupcije, jer ako date nekom par dolara proći ćete odmah sve redove čekanja… Kisele face, loš engleski i neljubaznost još su jedan veliki minus s kojim se susreću putnici na Tan Sonu.

  7. Kabul – Hamid Karzai International Airport

  Nečistoća, nedostatak komfora i neprijateljski raspoloženo osoblje glavne su zamerke koje imaju putnici na aerodrom u glavnom avganistanskom gradu. Naravno, strance ovde posebno brine i politički napeta situacija koja donosi nemir i strah. Mnogi su dolazak na ovaj aerodrom opisali kao traumatično životno iskustvo.

  6. Port au Prince – Toussaint Louverture International Airport

  Toaleti koje se vrlo retko čiste, agresivno osoblje i nedostatak mesta za sedenje najvažnije su stvari koje Haićanima zameraju putnici. Takođe, nema ni restorana, kafića, a klima uređaji rade kao da ih i nema. I sami stanovnici glavnog grada, priznaju kako se stide ovog aerodroma.

  5. Caracas – Simon Bolivar International Airport

  Haotičan, neudoban i grozan, najčešći su epiteti kojima putnici časte aerodrom u glavnom gradu Venezuele. Loš kvalitet i izbor hrane, nedostatak mesta za sedenje i grozni toaleti doveli su ovaj aerodrom na peto mesto najgorih. Ipak, ako ništa drugo, pohvaljen je dobar Wi – Fi.

  4. Taškent – International Airport

  Užasna kontrola koja stvara gužve glavni je problem ovog aerodroma. Putnici navode kako je na ovom aerodromu potrebno imati dobre laktove, kako bi mogli zadržati mesto u redu i uspeli se progurati napred. Bilo kakva forma reda ili linije ne postoji, tako da pravila čekanja na ovom mestu praktično određujete sami…

  3. Kathmandu – Tribhuvan International Airport

  Aerodrom je opisan kao autobusna stanica u osiromašenom predgrađu. Nedostatak čistoće glavni je problem, kao i nedostatak sapuna i klime. Nepal je nedavno bilo pogođen velikom tragedijom kad je u potresu stradalo devet hiljada ljudi, pa je ovo 'ruglo' bilo neko vreme zatvoreno.

  2. Saudijska Arabija – Jeddah King Abdulaziz International Airport

  Iako je zemlja neverovatno bogata, ovaj aerodrom se našao na drugom mestu na listi. Putnici najviše kritikuju nedostatak usluga, neljubazno osiguranje i imigrantske kancelarije, duge redove i neudobne metalne stolice. Ljudi puše na nepušačkim mestima pa se tako miris dima oseti i u toaletima...

  1. Port Harcourt – International Airport

  Neslavno prvo mesto na listi zauzeo je ovaj nigerijski aerodrom, koji se, zanimljivo, prošle godine uopšte nije pojavio na listi. Putnici objašnjavaju kako ovde bukvalno ne postoji mesto za sedenje, klima ne radi, a u dolascima vas dočekuje šator! Osoblje gotovo ne služi ničemu i ne postoje putokazi, tako da zaista nije čudno da se aerodrom u Port Harcourtu našao na prvom mestu.