Forumi » Ljubav

Prvi sastanak

    • 65 postova
    06. јун 2016. 20.16.08 CEST

    Izlazite s nekom osobom prvi put? Ne znate šta da obučete i kako da se ponašate? Predlažemo vam korisne ideje koje će vam pomoći da ostavite dobar utisak.

     

    Pažljivo odaberite odeću za prvi sastanak. Obucite ono što vam dobro stoji, ali izbegavajte provokativnu garderobu. Mini suknja, dubok dekolte i visoke potpetice nisu dobar izbor. Takođe, odeću obavezno prilagodite mestu gde izlazite. Ako ste punije građe, nosite jednobojnu odeću. Jednobojna odeća vizuelno “sužava” figuru. Ako ste mršavi, odlučite se za jarke boje i horizontalne pruge. Visoke devojke treba da nose garderobu koja ističe gornji deo tela i da izbegavaju usku odeću. Devojke koje imaju male grudi treba da nose majice koje imaju nabore ili aplikacije.

     

    Vaš razgovor sa muškarcem treba da teče spontano. Trudite se da budete iskreni i otvoreni. Nemojte opterećivati sagovornika svojim problemima i nemojte pričati o bivšim vezama. Sagovornik može da pomisli da vam je jošuvek stalo do bivšeg partnera ili da ga poredite s njim. Neka vaše najjače strane budu opuštenost, iskrenost i vedrina. Istaknite svoje vrline i interesovanja, ali bez preterivanja. Neprijatnu tišinu uvek možete izbeći humorom. Šala u pravom momentu umanjuje napetost i nelagodnost. Muškarca možete ohrabriti i ponekim komplimentom. I njima prijaju komplimenti. Nemojte dominirati u razgovoru. Poznato je da žena dnevno izgovori 8.000 reči, a muškarac tek polovinu. Dakle, pokažite interesovanje i pružite mu vreme za priču.

     

    Na kraju, ako vam je bilo prijatno na sastanku, recite mu to. Ukoliko sastanak nije protekao onako kako ste očekivali, ne budite nezadovoljni. Ostanite optimistični i verujte u ljubav, jer je to uslov za sreću onih koji žele da nađu partnera.

     

    Savet: Dobro razmislite pre nego što ga definitivno oterate od sebe. Možda će vam se kasnije učiniti da je baš on mogao da bude onaj pravi.

     

     


    Poslednja izmena: 06. јун 2016. 20.21.33 CEST"