Forumi » Tutorijali i uputstva

Kako da resetujete svoj uređaj pomoću Win 10

    • 378 postova
    13. август 2016. 13.35.24 CEST

    Za razliku od svojih prethodnika, Windows 10 omogućava da vratimo sistem na početna podešavanja. To je odlično za situacije kada se jave problemi u radu kojima ne možemo da nađemo uzrok.

     

    Resetovanje na početna podešavanja takođe može da se uradi i na mobilnom telefonu sa Windows operativnim sistemom. Pokazaćemo kako da obavite oba slučaja.

     

    1) Računar

     

    Potrebno je otići na Podešavanja – Ažuriranje i bezbednost – Oporavak i tu odabrati opciju Reset.

     

    podesavanja windows 10 settings

     

    Ona će vratiti ceo sistem na početna podešavanja.

     

    resetovati windows racunar

     

    Nakon što je odaberete imaćete dve ili tri opcije.

     

    resetovati winows 10

     

    Prva Zadrži moje datoteke čuva lične datoteke, ali deinstalira sve aplikacije i menja sva podešavanja na početna. Druga Ukloni sve uklanja i lične podatke i briše sve aplikacije i upravljačke programe. Nju odaberite kada želite da računar date drugom korisniku. Treća stavka nije dostupna na svim računarima, a vraća Windows na prethodnu verziju operativnog sistema.

     

     

    2) Mobilni uređaj

     

    I svoj tablet ili telefon sa Windows operativnim sistemom možete da resetujete. To uradite kada uočite probleme u radu, na primer da neke aplikacije neće da se instaliraju ili da postoje problemi sa prodavnicom. Treba da odete u podešavanja Sistema.

     

    sistem windows

     

    Potom odaberite Osnovne sistemske informacije.

     

    osnovne sistemske informacije windows

     

    Tu se nalazi opcija za resetovanje. Imajte u vidu da će ona izbrisati sve kontakte, aplikacija i sve što smo menjali na telefonu.

     

    resetuj windows telefon

     

    Pre nego što je pokrenete napravite rezervnu kopiju svih bitnih podataka.

     

    Izvor:internetzanatlija

    • 3 postova
    29. новембар 2016. 08.07.58 CET

    I recently bought something on a Web site, the service is also good.I've been getting a lot of questions lately about my CSGO Skins inventory so I'm throwing this post together. See, I have an inventory valued at roughly $846.77. People often ask how much I spent for my skins. The answer is nothing. I've never spent money on CS:GO other than for the game itself. Everything I have, I got through playing the market and betting on pro matches. Now, I'm going to tell you the exact methods I used to get my inventory. By the end of this post, you'll know everything you need to start making a profit in CSGO.