Forumi » Astrologija

Idealni pokloni za svaki horoskopski znak

    • 65 postova
    13. октобар 2016. 20.30.03 CEST

    Pronaći idealan poklon za svakog pravi je izazov, no kad znate horoskopski znak osobe kojoj kupujete poklon, već ste pola potrage obavili. Otkrivamo vam koji pokloni su najbolji za pojedine horoskopske znakove i kako ih najlepše iznenaditi.

    Ovan

    Ovnovi obožavaju poklone i iznenađenja. Bilo šta uzbudljivo, šareno i zabavno će usrećiti Ovnove. Ukrasni papir i pakovanje im uopšte nisu bitni jer su previše nestrpljivi da bi obraćali pažnju na takve detalje. Kad birate poklon, nemojte se zavaravati da će ih praktični pokloni oduševiti. Njima je to predosadno. Oni vole nešto izazovno i uzbudljivo, a više od svega vole biti prvi u nečemu, pa ako je na pomolu neki novi trend, svakako ga uključite. Poklon bon za kurs slobodnog penjanja ili padobranstva će biti puni pogodak.

    Bik

    Bikovi vole luksuz, otmene tkanine i praktične stvari, a pogotovo cene ukusnu hranu. Kutija čokoladnih pralina ili mekani šal od kašmira stvari su koje će im se dopasti. Poklon bon za njihovu omiljenu prodavnicu takođe je dobar izbor jer vole upravljati novcem. Samo zapamtite, kad su Bikovi u pitanju, kvalitet je uvijek važniji od kvantiteta - više će ceniti mini bočicu vrhuskog parfema, nego litar nekog jeftinjaka.

    Blizanci

    Kad birate poklon za Blizanca nemojte zanemariti njihov karakter, znatiželju ili njihovu detinjastu stranu. Zabavne društvene igre će ih oduševiti jer vole druženja, a i podstiču na razmišljanje, što je za Blizance dobitna kombinacija. Obožavaju učiti nove stvari, zbog toga je dobra knjiga ili pretplata na časopis odlična ideja za poklon. Kako je komunikacija vrlo bitan dio života Blizanaca, mobilni telefon ili neka IT stvarčica koja im omogućuje da ostanu u kontaktu sa svetom pravi je poklon za njih.

    Rak

    Sentimentalni Rakovi vole poklone koji imaju lični pečat. Ručno napravljeni pokloni ili romantična knjiga sa posvetom (ili još bolje knjiga recepata) pokloni su koje će izuzetno ceniti. Rakovi imaju bujnu maštu, pa zavisno od toga da li naginju više pisanju ili muzici, lepi dnevnik ili kajdanka će im pomoći ovekovečiti ideje. Rakovi su vodeni znak, pa vole i tečne poklone – bocu finog vina, ukusan čaj ili capuccino... Želite li ostaviti poseban utisak, pre nego što im uručite poklon, održite im mali govor sa posvetom kao uvod.

    Lav

    Lavovi obožavaju ceremonije, pa veliku pažnju posvetite samoj prezentaciji poklona. Važno je da oni budu u centru pažnje. Lavovi su darežljivi, pomalo vole dominirati, a više od svega vole pažnju i zabavljati druge. Sa poklonom koji će im poslužiti za društvena okupljanja poput lepog seta posuđa ili kristalnih čaša nećete pogrešiti. Lavovi takođe vole poklone zahvaljujući kojima izgledaju ili se osećaju izvrsno. To mogu biti modni dodaci, kozmetika ili poklon bon za masažu. Vole dramu i poklone koji uključuju dašak strasti, pa će ih karte za pozorišnu predstavu ili zlatni nakit oboriti s nogu. Ako vam je partner Lav, senzualno donje rublje će izuzetno ceniti. Potajno su ljubitelji igara na sreću, pa ih iznenadite lutrijskim srećkama.

    Devica

    Device su praktične, pa su i ljubitelji praktičnih poklona. Izuzetno su organizovane, a vole da se brinu o svom izgledu i zdravlju, pa često analiziraju sve što im se događa i imajte to na umu kad birate poklon. Nemojte površno kupiti prvu stvar koju uočite u prodavnici, vodite računa o njihovim interesima, bojama koje vole, načinu na koji organizuju stvari... Blender (koji im se uklapa u kuhinju) ili set alata su dobro došli pokloni. Mirisni sapuni, mleko za telo ili set četkica za šminkanje će ih razveseliti. Poklon s kojim nećete pogrešiti su stvari koje će im pomoći u organizaciji, poput rokovnika, poslovne torbe ili seta kutija za sortiranje.

    Vaga

    Vage obožavaju poklone, zapravo što više poklona dobiju, to su srećnije. Pritom, nemojte napraviti grešku i strpati ih sve u jednu kutiju – pažljivo zamotajte svaki poklon posebno, tako da može uživati u otvaranju. Vage vole muziku pa će ih album omiljene grupe ili, još bolje, ulaznice za koncert oduševiti. Vage traže mir i harmoniju, kao i savršenu ravnotežu u svakodnevnom životu kako bi se rešile stresa. Neka zgodna dekoracija za dom, poput sveća ili rama za slike će biti izvrstan poklon. Takođe vole finu hranu, pa će ih poklon bon za omiljeni restoran jako razveseliti.

    Škorpija

    Misteriozne Škorpije obožavaju poklone koji će ih na neki način učiniti još tajnovitijima. Dizajnerske naočare, šal ili šešir izvrstan su izbor za Škorpije. Po prirodi su zavodnici, pa vole sexy poklone i one koji će pojačati njihov seksipil, poput donjeg veša, a ni ostala pomagala za spavaću sobu ih neće ostaviti ravnodušnima. Obožavaju trilere i krimiće, ali i ezoteriju, pa ukoliko tražite knjigu za njih, gledajte u tom smeru.

    Strelac

    Strelci obožavaju avanture i putovanja, žele biti slobodni, nesputani, sve samo da nisu vezani uz monotoniju i naporan rad. Ovim entuzijastima za spoljne aktivnosti možete pokloniti opremu za kampovanje, vodootpornu jaknu ili nove planinarske čizme. Kako su veliki ljubitelji životinja i pokloni vezani za ljubimce ili na temu ljubimaca, doći će u prave ruke. Što se literature tiče, vole knjige o putovanjima, atlase, mape i vodiče za planinare ili gradove koji su im na popisu mesta koje moraju obići. Kako nisu baš ljubitelji kućnih poslova, robot usisavač će ih rešiti velike muke.

    Jarac

    Praktični i razboriti Jarčevi vole isto takve poklone. Cene jednostavnost, dizajn i nameru onoga koji poklanja. S vremena na vreme vole malo luksuza, pa im poklon poput vrednog seta za pisanje ili svilene marame/kravate dobro dođe. Kod pakovanja pripazite na izled poklona jer će primijetiti svaku „boru“ na papiru. Vole udobnost i zato će ceniti poklone poput debelog ogrtača, ugodnih papuča ili mekane dekice. Obzirom da im je karijera dosta važna u životu, dobro će im doći kožna futrola za mobilni telefon, iPad ili laptop. Želite li otići korak dalje, izvezite im monogram na pre navedenim predmetima. Obožavaju prirodne materijale, pa ako već kupujete nekakav poklon, nek bude od pravog drveta, svile, vune... Jarčevi ne vole iznenađenja, samo se držite onog što znate o njima i što vole i nećete pogrešiti.

    Vodolija

    Vodolije vole kulturu i istoriju, neobične stvari, druženja, spontani su i nikad ne znate u šta će se sedeće upustiti – jednu sedmicu skaču s padobranom, sledeću sedmicu obilaze umetničke galerije, ali ono za što možete biti sigurni da će im se dopasti su tehnološke stvarčice. Imaju odličan smisao za humor, pa probajte pronaći nešto što će ih iznenaditi i nasmijati u isto vrijeme. Sve što je neuobičajeno će im zapasti za oko, bez obzira da li se radi o nekoj otkačenoj modnoj liniji ili fosilu kojeg ste našli na eBayu. Pobornici su new age-a pa ih poklonima kao što su set za aromaterapiju ili karte za tarot možete oduševiti. Vole inovacije i astronomiju, a ako slučajno još nemaju teleskop, time ćete ih oduševiti.

    Ribe

    Ribe su romantični sanjari, vole bežati od stvarnosti u svet mašte, skloni su umetnosti, duhovnosti i kreativnosti. Ukoliko naiđete na poklon koji će podstaknuti njihovu kreativnost, poput seta za dekupaž ili kreiranje nakita, sa lakoćom ćete ih osvojiti. Vrlo su romantični i osetljivi i vole sve što udovoljava njihovim čulima: umetnost, nakit, muziku, hranu... Dobra ideja za poklon je album sa fotografijama ili fotoaparat kojim će ovekovečiti trenutke koji tek dolaze. Vole vrt, životinje i vodu, pa ako pronađete neki divan, egzotičan cvet ili im kupite so za kupanje, nećete pogrešiti.