Forumi » Turističke zanimljivosti

Stranci napravili video o našoj zemlji

  • 1581 postova
  17. октобар 2016. 10.14.49 CEST
  "Srbija, zemlja novih početaka", glasi naziv verovatno najlepšeg videa o našoj zemlji koji smo do sada videli.
   
  Srbija u očima stranaca Srbija u očima stranaca, Foto: Vimeo
   
   

  Nekoliko meseci nakon što je poljski par zabeležio Srbiju kamerom na najbolji mogući način, stiže nam još jedan predivan video. I ovog puta je još bolji.

   

  Ekipa koja stoji iza imena StoryTravelers napravila je fantastičan video u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije, i u nešto više od tri minuta uspeli su da spakuju najlepše prizore iz ove male, ali divne zemlje.

   

  Ova ekipa inače obilazi ceo svet, a Srbija ih je oduševila, kao i mnoge pre pre njih, mešavinom divne prirode i istorijskih gradova.

   

  "Ni priroda ni gradovi nisu uništeni u ratovima. Jednostavno su čekali svoj trenutak da ponovo zablistaju, da dobiju svoj novi početak. Srbija, iako jeste politički fragmentisana, potpuno je bezbedna i otvorena za istraživanje", navode ovi kreativni avanturisti ispod videa koji je objavljen na sajtu Vimeo.

   

  Izvor:24sata.rs

   

  • 3 postova
  15. јануар 2021. 14.29.11 CET

  Srbija je prelepa zemlja, proputovala sam je skor celu. Sada sam nesto iztrazivala i procitala sam jedan clnak tacnije naisla na jedan sajt koji je sjajno opisuje. Tamo sma videla i da imaju smestaj u sledecim gradovima. 

  Apartmani Beograd

  Apartmani Zlatibor

  Apartmani Kopaonik

  Apartmani Novi Sad

  Apartmani Vrnjacka Banja

   

  Nadam se da sma Vam svima pomogla/