Nekoliko meseci nakon što je poljski par zabeležio Srbiju kamerom na najbolji mogući način, stiže nam još jedan predivan video. I ovog puta je još bolji.
Ekipa koja stoji iza imena StoryTravelers napravila je fantastičan video u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije, i u nešto više od tri minuta uspeli su da spakuju najlepše prizore iz ove male, ali divne zemlje.
Ova ekipa inače obilazi ceo svet, a Srbija ih je oduševila, kao i mnoge pre pre njih, mešavinom divne prirode i istorijskih gradova.
"Ni priroda ni gradovi nisu uništeni u ratovima. Jednostavno su čekali svoj trenutak da ponovo zablistaju, da dobiju svoj novi početak. Srbija, iako jeste politički fragmentisana, potpuno je bezbedna i otvorena za istraživanje", navode ovi kreativni avanturisti ispod videa koji je objavljen na sajtu Vimeo.
Izvor:24sata.rs
Srbija je prelepa zemlja, proputovala sam je skor celu. Sada sam nesto iztrazivala i procitala sam jedan clnak tacnije naisla na jedan sajt koji je sjajno opisuje. Tamo sma videla i da imaju smestaj u sledecim gradovima.
Nadam se da sma Vam svima pomogla/