Forumi » Astrologija

Godišnji horoskop za 2017.

    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.07.44 CET

     

    ovan godisnji

    HOROSKOP OVAN 2017.

    U ovoj goditi bolje ćete kontrolirati svoje osjećaje. Nove prilike će vam biti otvorene, ali to će zahtijevati više vaše energije. Sve što trebate da bi sa svime izašli na kraj je da ciljano usmjerite svoju energiju. Drugi vas vide kao zabavne i društvene osobe. Volite isprobavati nove stvari i upoznavati nove osobe. Imate snagu volje i ne dozvoljavate nikome da vas sputava. No, ponekad znate biti doista tvrdoglavi. Imate više dobrih strana nego loših i to će vam pomoći u 2017. godini.

     


    LJUBAV

    Ovo je godina ljubavi za vas! Ako ste zadovoljni u vezi u kojoj jeste, tada će vaša veza postati snažnijom i uzbudljivijom. Biti ćete osjećajniji no inače što će vam pomoći da lakše izrazite svoje osjećaje partneru. Komunikacija će biti ugodnija, ali nećete samo razgovarati! Ovo je vrlo strastvena godina. Na ovaj ili onaj način vaš ljubavni život biti će začinjen. Ako ste sami, ove godine upoznati ćete novu osobu. Izlazite na nova mjesta i uživajte u druženjima i novim poznanstvima. Ako želite prinovu u obitelji, ove godine vaša se želja može ostvariti. Ako to ipak ne želite za sada, poduzmite potrebne mjere. Više ćete se kretati i više prilika ćete imati da kliknete s nekim. Ako imate onaj dobar osjećaj, ne oklijevajte i krenite u akciju. Općenito, ove godine ćete upoznati puno novih ljudi i sklopiti puno prijateljstva a možda ćete biti spremni i za stupanje u bračne vode.

     

    KARIJERA

    Ove godine imat ćete puno promjena i jedna važna promjena može se ostvariti upravo na polju karijere. Ako ne volite svoj posao, tada je 2017. godina ta koja donosi važne promjene. Nakon svega, ima li uopće smisla raditi posao koji ne volite? Zašto se miriti sa situacijom ako možete raditi na ostvarenju svojih snova i raditi posao u kojem uživate?

     

    NOVAC

    Prije nego što se odlučite za bilo koju promjenu, pobrinite se da je vaša financijska situacija uredna. ne možete dati otkaz i tada shvatiti da nemate dovoljno novca da izađete na kraj s krajem. Riješite se nepotrebnih stvari i štedite novac. To vam može osloboditi dodatno vrijeme za potragu za poslom. Uz novi posao ova godina biti će puno bolja od prethodne.

     

    ZDRAVLJE

    Ako ne budete živjeli u sadašnjem trenutku i išli korak po korak, jako ćete se iscrpljivati. Tijekom dana više ćete se umarati, ali zato ćete noću dobro spavati. Pobrinite se da se dobro protegnete i zagrijte prije vježbanja kako bi izbjegli upalu mišića ili ozljede. Puno uzbuđenja čeka vas u novoj 2017. godini, ali ne zaboravite da u svemu morate biti umjereni.

     

    SREĆA

    2017. godina biti će uzbudljiva i puna promjena. Unatoč tome, uspjet ćete balansirati i držati stvari pod kontrolom. Ljubavni život donijeti će vam puno sreće, ali pripazite na novac. Ne bojte se isprobati nove stvari i uvijek odvojite vremena za prijatelje. Živite dan za danom.


    Enregistrer


    Poslednja izmena: 23. децембар 2016. 11.14.40 CET"
    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.09.14 CET
     

    bik godisnji

     

    HOROSKOP BIK 2017.

    Imat ćete više energije nego inače. To će vam biti neobično i nećete znati što bi napravili sa svom tom energijom. Što god radili, nemojte tratiti energiju! Neće vječno trajati i zato ju iskoristite dok možete. Tijekom 2017. godine mogli bi ostaviti snažan dojam na prijatelje i nadređene osobe. Poradite na odnosima s drugima i posvetite se hobijima. Uživajte i nemojte se bojati krojiti budućnost, dok imate ovako puno energije možete i ostvariti te planove. Zapitate li se ikada kamo će vas 2017. godina odvesti? Ako da, onda ste na pravom mjestu. Pred vama je puno promjena, ali vi možete to izdržati. Uporni ste kada imate jasan cilj i ništa i nitko vas ne može zaustaviti. Ono što imate i čuvate. Netko će to vidjeti kao materijalizam, ali Bikovi su jednostavno pažljivi s onim što imaju.

     


    LJUBAV

    Ako tražite ljubav, onda je ovo vaša sretna godina! Ljubav će biti glavna tema većinu vremena tijekom 2017. godine. Ako ste u vezi, situacija postaje ozbiljnija. Povezanost s partnerom biti će jača ili ćete isprobati nove stvari. Odlična je godina za trudnoću. Ako želite uspješniju vezu, tada morate više izražavati osjećaje. Jedino tako snažnije ćete se povezati s partnerom. Ako niste u vezi, onda je ovo prava godina da započnete novu vezu. Savjetujemo da posjetite mjesta koja vas privlače i zanimaju, jer ćete tako upoznati osobu sličnih interesa. Možda ćete naći i novi hobi.

     

    KARIJERA

    Okolnosti vezane za vašu karijeru i posao mogu se zakomplicirati tijekom 2017. godine. Katkada ćete imati osjećaj da ste vi u pravu a nadređene osobe u krivu. Ako ne želite stvoriti nevolje, morate naći način da to priopćite nadređenima, bez da ih na neki način uvrijedite. Općenito, tijekom 2017. godine morat ćete poraditi na poslovnim odnosima i na komunikaciji, posebno ako želite napredovati i biti uspješni. Nađite način da se bolje prikažete.

     

    NOVAC

    Postavite si ciljeve. Savjetujemo da više ulažete u sigurnost nego na sitnice i nepotrebne stvari. Razmišljajte dugoročno i pokušajte uštedjeti. 

     

    ZDRAVLJE

    Zdrava prehrana biti će od presudne važnosti za vaše dobro zdravlje u 2017. godini. Ako se hranite zdravo, tada ćete biti puni energije i spremni za obavljanje bilo kojeg zadatka. Ako se slabo hranite, tada nećete imati dovoljno energije i osjećat ćete umor tijekom dana što može dovesti do razvoja bolesti. Kako se kraj 2017. godine bude približavao, mogli bi sve više osjećati umor.

     

    SREĆA

    Imat ćete više energije što će vam pomoći kroz sve promjene koje su pred vama. najbolje što možete je prepustiti se i pustiti da se stvari odvijaju na svoj način. Svoje ciljeve nemojte izgubiti iz vida, ali pripazite da vas ti ciljevi ne koštaju previše i da zanemarite ostale aspekte života.

    Enregistrer


    Poslednja izmena: 23. децембар 2016. 11.14.12 CET"
    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.10.19 CET

    blizanci godisnji

    HOROSKOP BLIZANCI 2017.

    2017. godina donosi polagane promjene i lako ćete se prilagoditi. Klonite se stresnih situacija i vodite uravnotežen život. To se odnosi i na pozitivan način razmišljanja. Ako o budućnosti razmišljate pozitivno i ako ste optimistični, biti će vam dobro. Slobodno vrijeme posvetite radu na sebi. Tijekom cijele godine koncentrirajte se na posao i na stvari koje volite raditi. Sve ovisi o vašem djelovanju i zato iskoristite svaku priliku! S vremena na vrijeme život se može zakomplicirati. Ipak, tijekom 2017. godine točno ćete znati što želite. Ponekad imate poteškoća s ostvarenjem prijateljstva. Unatoč tome, prijateljstva koja ostvarite su čvrsta prijateljstva. Pred nepoznatim osobama ste sramežljivi, ali kada vas upoznaju tema za razgovor ne nedostaje. Jedino što možda niste dovoljno uporni, ali zato s vama nije nikada dosadno.

     

     


    LJUBAV 

    Tijekom 2017. godine možete očekivati poboljšanja na polju odnosa s drugima. Ovo je povoljan period za ljubav, posebno ako niste u vezi. Ne tražite novu ljubav među prijateljima. Prije će se dogoditi ljubav s nekime koga sada ne poznajete. Nemojte se bojati iskoračiti iz svoje komforne zone. Izlazite na što više novih mjesta. Ljubav na prvi pogled je ono što bi se moglo dogoditi. Ovo će biti strastvena veza. Vrijeme je za nove i uzbudljive stvari. Pozdravite se s rutinom. Ako ste u vezi, očekujte neočekivano! Možda ćete dobiti prinovu. Možda ćete biti nervozni ubog svih promjena u vezi, ali sve te promjene vode prema boljem. Isto tako, u 2017. godini ostvarit ćete nova prijateljstva.

     

    KARIJERA

    Tijekom 2017. godine vaša financijska situacija biti će stabilna. Posao ćete obavljati s manje stresa. Imat ćete više snage i moći ćete se koncentrirati na stvari koje volite. Na poslu neće biti većih promjena i lakše ćete se nositi sa svakodnevnim izazovima. Možete poraditi na onim stvarima koje vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri tijekom vremena.

     

    NOVAC

    Tijekom 2017. godine budite oprezni s financijama. Sve financijske odluke donesite nakon dobrog promišljanja. Razradit ćete strategiju upravljanja novcem i ulagat ćete samo tamo gdje ste sigurni da ćete biti na dobitku. U 2017. godini vaša financijska situacija biti će stabilna.

     

    ZDRAVLJE

    lako ćete se prilagođavati promjenama i ne bi trebalo biti većih zdravstvenih poteškoća od prehlade! Trebate poraditi na svom fizičkom tijelu kako bi postali još otporniji. Mirniji san donosi i više energije. Dobro zdravlje ne traje zauvijek, zato njegujte svoje tijelo. Jedino što bi moglo biti osjetljiv je vaše mentalno stanje. 

     

    SREĆA

    Iskoristite višak energije na vježbanje. Nemojte dopustiti da vas sitnice uznemiruju. Situacije na poslu i s prijateljima mogu biti stresne povremeno, ali nemojte sve primati k srcu. U svim situacijama potrudite se biti optimistični.

    Enregistrer


    Poslednja izmena: 23. децембар 2016. 11.13.45 CET"
    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.11.25 CET
     

    rak godisnjiHOROSKOP RAK 2017.

     

    Sve će se brzo događati tijekom 2017. godine. U koraku s promjenama posvetite se stvarima i nemojte raditi više nego što trebate ili možete. Promislite prije djelovanja kako bi izbjegli nepotrebne komplikacije koje će vas samo usporiti. Muškarci Rakovi mogu poraditi na poboljšanju veza, osjećajni ste i moći ćete lakše izraziti što osjećate. Biti ćete romantičniji. iskoristite energiju koju ćete imati i zabavite se ove godine. Povremeno ćete imati zbunjujućih događaja, ali lakše je kada znate što možete očekivati. Kada radite stvari koje volite spontani ste i kreativni. Prijatelje cijenite i volite. Povremeno ste promjenjivog raspoloženja zbog preosjetljivosti. Ipak, ove godine imat ćete više snage da se suočite s raznim situacijama.

     


    LJUBAV

    Tijekom 2017. godine, uz povećanu intelektualnu i fizičku snagu biti ćete i strastveniji u ljubavi. Ako ste u vezi, tada se pripremite za najbolje! U vezama će se probuditi vatra strasti i voljet ćete jedno drugo više nego prije. Stvari se mogu brzo odvijati, poput trudnoće, ali ne brinite se! Za vas su predviđanja u dvoje odlična, uživat ćete s partnerom ako jednostavno pustite da bude što bude. Ako niste u vezi, tada ćete naći novu ljubav u 2017. godini. Vrlo lako je moguće da ćete pristati na više susreta nego što bi to inače pristali. Pred vama je niz mogućnosti. sve to vodi nečem predivnom i nemojte se bojati isprobati nove stvari ili nekog novog. Biti ćete društveniji i ako želite sklopiti nova prijateljstva, krećite se na novim mjestima i onim mjestima koja vas privuku. Upoznati ćete osobe s kojima ćete naći zajedničke interese.

     

    KARIJERA

    Činit će vam se da je posao i karijera vas život. Stvari će se odvijati brzo, posebno početkom godine. Na sreću, puni ste energije i uspješno ćete se nositi sa svim promjenama. Iskoristite tu energiju kako bi poradili na svojim projektom. U periodima kada je Merkur retrogradan trebali bi pripaziti na odnose s nadređenima.

     

    NOVAC

    2017. godina donosi mogućnosti za dobre investicije. pošto ćete imati više energije, moći ćete i više raditi a to znači i više zaraditi. ipak, nemojte zanemariti privatan život zbog većeg stjecanja novca. Osim toga, to vam može stvoriti previše stresa.

     

    ZDRAVLJE

    U odličnoj ste intelektualnoj formi, ali potrudite se postići i odličnu fizičku formu. Vježbajte više. Ako ne budete vježbali više, tada će se to negativno odraziti na stanje vašeg tijela.

     

    SREĆA

    Više dobrog raspoloženja možete očekivati tijekom 2017. godine. Tome pomaže i povećan nivo energije. Sada kada imate više energije, potrudite se iskoristiti to.

    Enregistrer


    Poslednja izmena: 23. децембар 2016. 11.13.08 CET"
    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.12.33 CET

    lav godisnjiHOROSKOP LAV 2017.

     

    2017. godina možda će vam se činiti usporena, ali barem ćete se lakše nositi sa svim događajima. Biti ćete u prednosti zato što ćete moći više napraviti ako mudro iskoristite vrijeme. Dajte sve od sebe u poslu kako bi ostvarili napredak u 2017. godini. Nakon poslovnih obaveza potrudite se poraditi na odnosima s prijateljima i s voljenim osobama. Kada nešto želite, ustrajni ste i idete do kraja. Znate što želite i poduzeti ćete sve što je u vašoj moći da ostvarite svoj cilj. Puni ste energije i optimistični. Zbog svojeg pozitivnog stava sklapate odlična prijateljstva. 

     


    LJUBAV

    Činit će vam se da se situacija odvija usporeno, ali ide na bolje. Ako ste u vezi, veza će postati ozbiljnija ili ćete vi ozbiljnije gledati na vaš odnos. Ako ste planirali trudnoću, uzmite vremena i razmislite o tome. Ako izlazite s nekim iz zabave, mogli bi se odlučiti za zajednički život ili zaruke! Ako ste zaručeni, mogli bi se odlučiti za ulazak u brak. Ako ste u braku, mogli bi se odlučiti za prinovu ili selidbu. Na jedan ili drugi način, u 2017. godini produbit ćete vaše odnose, jer ćete kroz ovu godinu naučiti nešto više i težiti tome da bolje upoznate partnera, pa i sebe. Većinu vremena vaš ljubavni život biti će u prvom planu. Ali, krajem godine više je vjerojatno da će vas privlačiti zabava, druženje s prijateljima i izlasci. Tko zna, možda će odnos s jednim prijateljem (ili prijateljicom) postati dublji i pretvoriti se u nešto zaista posebno ako niste u vezi.

     

    KARIJERA

    2017. godina donosi i deblji novčanik. Nove poslovne prilike su pred vama. Iskoristite ih! Izgledno je da ćete imati puno posla i materijala za razmatranje. iako to može biti dosta stresno u određenim periodima, ipak će se isplatiti dugoročno. S druge strane, ne isplati se sve vrijeme posvetiti poslu i treba naći ravnotežu. Poradite na odnosu prema nadređenoj osobi. Ako vam je nadređena osoba naklonjena, možda ćete dobiti promaknuće. 

     

    FINANCIJE

    Imat ćete prilika za povećanje zarade tijekom 2017. godine. Možda će se jedna vaša stara investicija isplatiti ili možda dobijete na lotu!

     

    ZDRAVLJE

    Biti će uspona i padova energije. Vježbajte kada imate dovoljno energije i osim tijela, jačajte i um. Kada se osjećate iscrpljeno i bez energije, tada odmarajte. Samo imajte na umu to da iskoristite energiju kada je imate, inače ćete se ulijeniti. 

     

    SREĆA

    Stvari će vam biti jasnije nego prije. Brzo ćete donositi važne odluke uz pomoć logičkog razmišljanja. To će vam pomoći u poslu i kroz odnose s drugima. Isto tako i vaši osjećaji će prolaziti kroz uspone i padove tijekom 2017. godine. Nemojte dopustiti da se osjećaji umiješaju u donošenje odluka. Iako će vaši osjećaji u određenim periodima biti intenzivni, to vam može pomoći u odnosima s prijateljima i s voljenom osobom.

    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.15.58 CET

    djevica godisnjiHOROSKOP DJEVICA 2017.

     

    Sve će se odvijati sporo, ali istovremeno ćete imati prednosti. Činit će vam se da nemate dovoljno jak utjecaj kao što bi željeli, ali dugoročno gledano, sve će vam se isplatiti. Zvijezde vas upozoravaju da budete ljubazni prema nadređenim osobama, prijateljima i parterima. Tijekom čitave 2017. godine odnosi s drugima biti će jako važni. Držite se podalje od stresnih situacija. Uvijek odvojite vremena za osobe koje volite i hobi u kojem uživate. Težite društvu visoko inteligentnih i praktičnih osoba. Volite obratiti pažnju na detalje. Tijekom 2017. godine možda nećete biti zadovoljni odnosima s drugima, ali uvijek možete računati na radne kolege i šefove. Kao i uvijek, spremni ste za naporan rad i nećete imati vremena za tuđi bezobrazluk ili odvraćanje pažnje. 

     


    LJUBAV

    Ove godine biti ćete spremniji za ulazak u novu vezu. Može se raditi o prijateljskoj vezi ili ljubavnoj vezi. To vam se može činiti neobičnim, ali to je svakako dio povećanja vaše energije. Mladi parovi mogu se suočiti s poteškoćama zbog želje da jedno drugo impresioniraju. Ako ste u vezi, stvari ćete vidjeti ozbiljnije i osjećaji će biti intenzivniji. Općenito, sve vam se može činiti drugačije. Hoće li promjene biti na bolje ili na gore, sve ovisi o tome kako ćete se nositi s promjenama. Možda će prinova donijeti velike promjene u vašem odnosu. Stariji parovi će željeti isprobati nešto novo. Može se raditi o selidbi, pronalasku novog posla ili odlasku na odmor. Vrijeme je za ostvarenje promjena u vašoj vezi. Tijekom 2017. godine i prijateljstva će postati jača i ako niste u vezi, nije nemoguće da počnete izlaziti s prijateljem.

     

    KARIJERA

    Uvijek ste spremni za naporan rad i ne može vas se spriječiti jednom kada imate jasan cilj na kojem možete raditi. Vaš poslovni svijet može se promijeniti. na početku godine imat ćete puno posla i to će se smanjivati kako se bude bližio kraj godine.

     

    NOVAC

    Financije će vam biti važne i radit ćete više kako bi osigurali bolju financijsku situaciju. Ako studirate ili pohađate tečaj i radite, tada razmislite o tome da se više koncentrirate na obrazovanje ili nađite dodatni posao ako ga trenutno nemate.

     

    ZDRAVLJE

    2017. godina biti će dosta stresna. Trebat će vam povremeno pauza i dovoljno odmora. Imat ćete dovoljno energije koja će vam trebati da izađete na kraj sa svim obavezama tijekom dana na poslu i večernjim satima s djecom ili prijateljima. Retrogradni Merkur može donijeti kaotične trenutke u vašem privatnom životu. Brzo ćete reagirati i donositi zaključke kada bude trebalo. Pobrinite se za zdravu prehranu kroz takve periode kako bi još podigli nivo energije. Isto tako, budite ljubazni prema drugima i širite dobre vibracije. Isprobajte neke nove tehnike, poput učenja joge.

     

    SREĆA


    Biti ćete puni energije. Nikada vam neće biti dosadno, osim ako nije vrijeme za odlazak na spavanje. Ovo je upravo ono podizanje energije koje ste čekali! Više energije pomoći će vam da uskladite tijelo i um.

    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.16.51 CET

    vaga godisnjiHOROSKOP VAGA 2017.

     

    Nećete propustiti mogućnosti u 2017. godini iako će se stvari odvijati brzo. Iskoristite višak energije za postizanje ciljeva. Pokušajte privatni život srediti. Posvetite vrijeme druženju s prijateljima i s članovima obitelji. Pred vama je odlična godina ako se potrudite voditi uravnotežen život. Budite umjereni u svemu. Život je isprepleten dobrim i lošim stvarima. Može se činiti da je teško isplanirati budućnost, ali nije nemoguće. Pokažite svoje sposobnosti, odlika Vage je da ostvari balans u svim aspektima života. Imate pravi osjećaj za ono što je prvo a što krivo i zato ćete se istaknuti u gomili. Karizmatični ste i romantični i sve vrline koje imate pomoći će vam kroz 2017. godinu.

     


    LJUBAV

    Ovo je godina novog početka. Ako ste sami, onda je ovo vaša godina u kojoj ćete pronaći pravu ljubav! Imat ćete više samopouzdanja što će vam pomoći pri flertovima s nekim tko vas privlači. Ako ste prekinuli vezu, vrijeme je da krenete dalje. Ne možete ući u novu vezu ako ste okupirani s nekime. Za one koji su u vezi savjetujemo da se potrude ostvariti ravnotežu u odnosu. Potrudite se probuditi strasti, budite romantični, ali isto tako morate prepoznati trenutak kada se morate smiriti i dati partneru prostora. Nemojte sumnjati u partnera, jer će i partner tada sumnjati u vas. U ovoj godini možete planirati trudnoću. Ako želite novog prijatelja ili prijateljicu ili novu ljubav, tada je vrijeme da se počnete više kretati i pristupite strancima.

     

    KARIJERA

    Uvijek težite tome da naučite nove stvari i to će se nastaviti tijekom 2017. godine. Ako ste student, ove godine ćete imati odlične rezultate. Isto vrijedi i za one koji se dodatno školuju. Ako radite, naučit ćete neke nove vještine u poslu. Općenito, kada se radi o intelektualnim aktivnostima, ići će vam puno bolje. Ali zato se morate više posvetiti tjelesnoj formi. Poslovne odluke nemojte naglo donositi nego dobro promislite.

     

    NOVAC

    Budite umjereni s troškovima. Privlačit će vas skupocjeni i lijepi predmeti, poput umjetničkih djela, ali imajte na umu da vam mora ostati za plaćanje režija i za hranu! Ako ne stojite dobro financijski, ne trošite novac na nepotrebno!

     

    ZDRAVLJE

    Savjetujemo da se posvetite sportskim aktivnostima i vježbanju kako bi bili u formi tijekom cijele godine. Lakše ćete donositi odluke nego prethodnih godina. Ne zaboravite strast! Posvetite se hobijima i održavajte odnose s prijateljima i rodbinom. Klonite se brze i nezdrave hrane.

     

    SREĆA

    Činit će vam se da vrijeme brzo prolazi. Na sreću, imat ćete dovoljno energije da se nosite sa svime što je pred vama. Neće vam pasti teško ići u korak s promjenama.

    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.18.17 CET

    skorpion godišnjiHOROSKOP ŠKORPION 2017.

     

    2017. godina donosi uspone i padove, ali budite optimistični. Izbjegavajte stresne okolnosti i dovoljno se odmarajte, jer što ste opušteniji, to ćete biti uspješniji. Živite u sadašnjem trenutku. Pred vama je puno poslovnih i društvenih događaja, isto tako i postignuća. Ipak, to ne znači da trebate žuriti. Uzmite dovoljno vremena da detaljno o svemu razmislite. To je način da ostanete u svojoj komfornoj zoni. Unatoč tome, ne bi se trebali suzdržavati od novih stvari, jer će vam 2017. godina biti uzbudljivija i zanimljivija uz nove stvari! Hrabri ste i poduzeti ćete sve što trebate kako bi ostvarili svoje ciljeve. Istovremeno, vjerni ste partneru i pouzdani ste prijatelj. Ponekad ste tajnoviti u vezi svojih namjera i ljubomorni. Ako želite dobru 2017. godinu, igrajte na svoje adute.

     


    LJUBAV

    Ako niste u vezi, u 2017. godini naći ćete novu ljubav! Ali, morat ćete izaći iz svoje komforne zone. Ako želite upoznati nove osobe, isprobajte nove stvari, obiđite nova mjesta. Budite otvoreniji i manje tajnoviti, jer to će vam pomoći pri sklapanju novih prijateljstva i pronalasku partnera. Ako ste u vezi, pokušajte biti otvoreniji s partnerom. Tada su veći izgledi da se ostvare kompromisi. Potrudite se partneru objasniti svoje potrebe i želje. Isto tako, slušajte partnera kada govori kako bi mogli bolje razumjeti njegove ili njene potrebe i želje. Razgovarajte o svemu otvoreno. sve će biti i više nego dobro ako ostvarite ravnotežu. Bez obzira radi li se o staroj ili novoj vezi, biti će uzbudljivo i strastveno u krevetu! Ako želite nove prijatelje u svom životu, učlanite se u kakav klub ili udrugu, ovisno o vašim interesima. To je odličan način da se bavite stvarima koje volite i da upoznate nove osobe koje vole iste stvari.

     

    KARIJERA

    U 2017. godini morat ćete raditi više nego prethodnih godina. Ali, to će se isplatiti i donijeti vam uspjeh! Koncentrirajte se na posao i budite profesionalni. Obavite sve poslove na vrijeme i preuzmite nove ako treba. Budite ljubazni prema nadređenim osobama i suradnicima. 

     

    NOVAC

    Budući da ćete više raditi, više ćete i zaraditi! Ako trenutno imate financijskih poteškoća, uskoro ćete naći izlaz iz krizne situacije. Jednom kada riješite probleme pobrinite se da se takva situacija ne ponovi, štedite novac za crne dane.

     

    ZDRAVLJE

    Imat ćete puno energije, pokrenite se i počnite vježbati, ako do sada niste. Općenito, osjećat ćete se bolje nego prethodnih godina. Fizičku energiju morate iskoristiti kako bi se osjećali bolje i bili u dobroj formi, ali isto tako morate iskoristiti i snagu uma kako bi bili u prednosti. To će vam koristiti na poslu ili pri školovanju.

     

    SREĆA

    Činit će vam se da vrijeme teče brže što može stvoriti stres, ali nemojte se brinuti zbog toga! Ako ne izbjegavate stresne situacije i dopustite da vas negativni osjećaji preplave, to se može odraziti na vaše zdravlje. Jednostavno pustite da sve ide svojim tokom.

    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.19.14 CET

    strijelac godisnjiHOROSKOP STRIJELAC 2017.

     

    U 2017. stvari će se brzo odvijati i najbolje što možete je ostati mirni u raznim situacijama. Nemojte se uznemiriti zbog svake sitnice, to vam neće pomoći. Ako vam treba odmor, nemojte se ustručavati tražiti godišnji. Budite ljubazni prema prijateljima i članovima obitelji. Nemojte se fizički ili intelektualno iscrpljivati preko granica izdržljivosti. Unatoč svemu, ovo može biti odlična godina! Naučite sve što možete kroz svoja iskustva i istražujte! Ponekad djelujete nemarni, ali to vaš život čini uzbudljivijim. 

     


    LJUBAV

    Uz jaku mentalnu snagu dolaze i snažni osjećaji. Dok će donošenje profesionalnih odluka biti teško, odluke vezane za ljubavni život donosit ćete puno lakše. Slijedite svoje srce! Ako ste sami, tada je ovo vaše vrijeme za poduzimanje akcija. Budite spontani! Može se dogoditi da s bivšom ljubavi ponovno uđete u vezu. Ako ste u vezi, tada iznenadite partnera. Pokažite strast i biti će vam uzbudljivije. Ne razmišljajte o prošlosti, koncentrirajte se na sadašnji trenutak i dajte sve od sebe da vam bude bolje. Razmišljat ćete i o prinovi. Kada se radi o prijateljskim odnosima, budite iskreni. Nemojte se truditi ostaviti snažan dojam na osobe do kojih vam nije stalo. Budite iskreni prema sebi i prema prijateljima i veći su izgledi da se prijateljski odnosi učvrste.

     

    KARIJERA

    Posao će biti zahtjevniji u 2017. godini nego prethodnih godina. Puno energije odlazit će na dovršavanje stvari. Isto tako, posao će zahtijevati puno koncentracije. Nemojte gubiti strpljenje. Čak i kroz teže poslovne zadatke i obaveze, vi ćete uspješno naći djelotvorne načine i rješenja. Ne samo to, ukazat će vam se i nove poslovne prilike. Potrudite se biti ljubazni prema nadređenim osobama. Sigurno je da će to imati važnu ulogu za napredak na poslu.

     

    NOVAC

    Iako će sam posao biti zahtjevan i naporniji i više ćete raditi, to će se i isplatiti. Biti ćete više plaćeni. Vaša financijska situacija će se mijenjati, na vama je hoće li te promjene biti na bolje ili na gore. Imat ćete novaca za ulaganja, ali novcem mudro raspolažite.

     

    ZDRAVLJE

    2017. godine biti će iscrpljujuća. Dok je vaš um u odličnoj formi, ne može se isto reći i za vaše tijelo. Važno je da vježbate, ali nemojte se forsirati, jer može doći do ozljeda. Kako bi ostvarili bolju formu, pazite i na prehranu. Kada se osjećate umorno, iscrpljeno i napeto, uzmite vremena za kvalitetan odmor.

     

    SREĆA

    Intelektualno ste u odličnoj formi i probleme ćete brže rješavati. To će vam puno olakšati situacije na poslu i ako studirate ili se dodatno školujete. Prema prijateljima ćete biti ljubazniji.

    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.22.24 CET

    jarac godisnjiHOROSKOP JARAC 2017.

     

    Tijekom 2017. godine imat ćete dovoljno vremena da se posvetite svemu što želite. Nema naglih promjena i lako ćete se nositi sa svime što će se događati. Savjetujemo da se posvetite više članovima obitelji i prijateljima, čak i onda kada ćete željeti više se posvetiti poslu. Posvetite se i stvarima koje volite raditi i ova godina zasigurno će biti dobra. 

     


    LJUBAV

    Ako ste u vezi, nadalje kroz 2017. godinu nastavit će se mirna atmosfera. Savjetujemo da prihvatite pogreške koje ste napravili. Priznajte i to da imate manje energije od partnera i potrudite se ostvariti kompromis kako bi sve bilo dobro za oboje. Ljubav neće biti u prvom planu tijekom 2017. godine. Ako niste u vezi, tada ćete se morati potruditi da uđete u novu vezu. Ali, to znači da ćete morati poraditi i na sebi. Morati ćete se više povezati sa svojim osjećajima i pokazati iskrene osjećaje ako želite naći partnera. Isto se odnosi i na sklapanje novih prijateljstva. 

     

    KARIJERA

    Činit će vam se da se sve vrti oko posla u 2017. godini. Isto tako, činit će vam se da više i napornije radite na poslu. Možda ćete se bojati otkaza i zato bi se mogli unervoziti u blizini nadređene osobe u određenim periodima. Biti ćete puno kreativniji, iskoristite to na poslu. Nemojte se bojati predložiti dobre ideje! Možda ćete dobiti bonus ili povećanje plaće radi toga.

     

    NOVAC

    Više ćete biti usmjereni na financije nego prethodnih godina. To ne znači da će se nešto preko noći preokrenuti, nego da ćete više razmišljati o financijama i mogućnostima poboljšanja. Ako ste izgradili svoju obitelj, odlučit ćete se za štednju kako bi imali za crne dane.

     

    ZDRAVLJE

    Kada se radi o zdravlju, ova godina biti će poput ringišpila. Neće doći do velikih uspona i padova, ali i oni manji primijetit će se. Nivo energije varirat će. U jednom periodu osjećat ćete se kao da imate puno energije, a u drugom periodu kao da nemate niti malo energije. Kada budete imali dovoljno energije, vježbajte, inače bi se mogli udebljati. Potrudite se jesti zdravo. Povremeno ćete biti uznemireni. Osigurajte si dovoljno sati sna.

     

    SREĆA

    Ono što će spriječiti napredak je pesimizam i tvrdoglavost. Pokušajte to umanjiti i 2017. godina biti će dobra godina. Ono što vam ide u korist je ambicioznost i što točno znate što želite. Koncentrirajte se na svoje ciljeve.

    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.23.45 CET

    vodenjak godisnjiHOROSKOP VODENJAK 2017.

     

    U 2017. godini možete očekivati ozbiljniji preokret. Povremeno ćete se dosađivati, ali imajte na umu da možete raditi uzbudljivije stvari od pražnjenja bankovnog računa. S radnim kolegama možete imati prijateljski odnos kako bi vam bilo zanimljivije na poslu. Slobodne dane iskoristite za zabavu. Inteligentni ste i šarmantni i možete biti najbolji prijatelj koji netko može imati. Ne volite dosadu. Volite iskoristiti svaki trenutak. 

     


    LJUBAV

    Ako ste u prijateljskoj ili ljubavnoj vezi, vaši osećaji postat će snažniji prema prijatelju (prijateljici) ili prema partneru. Ako se radi o prijateljskom odnosu, to znači da ćete početi izlaziti s prijateljem ili prijateljicom i vaš odnos podići na novu razinu. Do sada ste bili spontani i opušteni, ali ove godine postat ćete ozbiljniji u vezi. Družite se s osobama koje vole iste stvari kao i vi. Obitelj će vam biti jako važna ove godine. Članovi obitelji mogu vam pomoći pri odabiru i procijeniti da li je netko dobar za vas ili ne. Razmišljat ćete i o prinovi. Sve dok znate što točno želite, uživat ćete u društvenom i ljubavnom životu.

     

    KARIJERA

    Prethodnih godina zanemarili ste neke poslovne obaveze. Ove godine morat ćete prionuti ozbiljnije poslu ako želite imati dovoljno novca za sve vaše potrebe. Budite ozbiljni na poslu, a istovremeno se nemojte bojati podijeliti svoje kreativne ideje s nadređenim osobama.

     

    NOVAC

    Tijekom 2017. godine morat ćete pripaziti na svoje financije. Vrlo lako se možete naći u financijskim problemima ako pretjerano trošite. Morati ćete se malo žrtvovati, ali dugoročno gledano, to će vam se i isplatiti.

     

    ZDRAVLJE

    Iako ste inače puni energije, to nije slučaj i s 2017. godinom. ipak, nastavite vježbati kako bi održali dobru formu. Vježbajte umjereno, ako pretjerujete može doći do ozljeda. Ovo je godina za opuštanje i odmor više nego za naporne vježbe. Hranite se zdravo, razmislite o vegetarijanskoj prehrani. Ako se hranite brzom i nezdravom hranom nakupit ćete kile i nećete se dobro osjećati. Nemojte si dopustiti da izgubite dobru formu.

     

    SREĆA

    Volite isprobati nove stvari i upoznati nove osobe. Iako će ova godina zahtijevati od vas više rada, to ne znači da će to uvijek biti tako.

    • Moderator
    • 592 postova
    23. децембар 2016. 11.24.41 CET

    ribe godisnjiHOROSKOP RIBE 2017.

    2017. godina može biti odlična godina ako poduzmete prave korake. Morati ćete se malo žrtvovati. Na prvo mjesto morate staviti pitanje vaše sigurnije budućnosti. U međuvremenu, slobodno se opustite i zabavite kada je to moguće. Ne zaboravite vrijeme posvetiti članovima obitelji i prijateljima. Ovo će biti dinamična godina. Kreativni ste, inteligentni i prijateljski naklonjeni i uz te kvalitete nema onog što vi ne bi mogli ostvariti. 

     


    LJUBAV

    Tijekom 2017. godine biti ćete osjetljiviji i otvoreno ćete pokazivati ono što osjećate, čak i prema novim osobama u vašem životu. To će privući više osoba u vaš život ove godine. Ako ste slobodni, već početkom godine naći ćete novog partnera ili partnericu. Mogli bi imati više manjih, ali uzbudljivih avantura. Ako ste u vezi, vrijeme je za promjene. Isprobajte s partnerom nove stvari kako bi probudili strasti. Romantično putovanje dobra je ideja. Nemojte ništa propustiti, potrudite se uživati u svakom trenutku. Ovo je dobra godina i za planiranje trudnoće. Neki od vas će početi izlaziti s prijateljem ili prijateljicom i prijateljski odnos prerasti će u ljubavni.

     

    KARIJERA

    Dani na poslu brzo će prolaziti. Poslovne i društvene aktivnosti biti će isprepletene. Zbližit ćete se više sa suradnicima. To će vam uljepšati atmosferu na poslu. Nadređenim osobama i suradnicima svidjet će se vaše ideje. Zato se nemojte bojati podijeliti ih! Ako studirate ili se dodatno školujete, zbližit ćete se s drugim studentima i profesorima.

     

    NOVAC

    Tijekom 2017. godine pažljivo pratite svoje financijsko stanje. Mogu se dogoditi neki propusti. Ako trošite novac na nepotrebne stvari, izgledno je da nećete imati novca kada vam bude trebalo. Najbolje što možete je da dio potrošite a dio uštedite.

     

    ZDRAVLJE

    Ovo je dinamična godina! Biti ćete puni energije. To će vam dati dovoljno snage da se suočite s izazovima koji su pred vama. Nemojte se opterećivati sitnicama. Uživajte u sadašnjem trenutku. Terapija glazbom pomoći će vam da održite miran um.

     

    SREĆA

    Puno promjena možete očekivati kroz 2017. godinu. Može se raditi i o manjim promjenama poput promjene stila odijevanja ili o većim promjenama poput izlaska iz stare ljubavne veze ili ulaska u novu ljubavnu vezu. Podijelite svoje dobre vibracije i uljepšajte trenutke i prijateljima.

     

    Izvor:tarot-horoskop.com

    Enregistrer


    Poslednja izmena: 23. децембар 2016. 11.27.40 CET"