Forumi » Informacije

Besplatan hotelski smeštaj i tranzitna viza

  • 1581 postova
  01. јун 2017. 12.40.27 CEST

   

   

  Aviokompanija Qatar Airways je uvela novu pogodnost "+QATAR" za svoje putnike u letnjem periodu, pa putnici koji tranzitiraju preko Dohe mogu posetiti katarsku prestonicu uz besplatan hotelski smeštaj i tranzitnu vizu.

   

  Svi putnici Qatar Airways- koji kupe avio kartu u periodu prodaje do 30. avgusta, a za putovanja do 30. septembra 2017. godine mogu posetiti Dohu i na taj način od jednog putovanja napraviti dva.

   

  Putnici koji planiraju svoje putovanje ovom aviokompanijom do bilo koje od destinacija u mreži Qatar Airways-a u toku letnjeg perioda svoje putovanje mogu da obogate i boravkom u katarskoj predstonici Dohi i iskoriste ponudu za besplatan hotelski smeštaj u hotelima sa 4* (ekonomska klasa) i 5* (biznis klasa), kao i besplatnu tranzitnu vizu

   

  Tranzit preko Dohe putnici mogu da pretvore u boravak, uz potpuno besplatan smeštaj za jedno noćenje u nekim od ponuđenih hotela, a ukoliko žele da ostanu duže, druga noć se naplaćuje 50 $ po sobi. Bilo da putuju u poslovne ili privatne svrhe, u ponudi su neki od poznatih svetskih hotela: Four Seasons, Marriott Marquis, Radisson Blu ili Oryx Rotana.

   

  Besplatan hotelski smeštaj tokom leta omogućiće putnicima da osmisle svoj boravak i upoznaju Dohu, kroz brojne sadržaje koje pruža. Detaljne informacije nalaze se na: qatarairways.com/plusqatar

   

  Qatar Airways, nacionalni avio-prevoznik države Katar, jedan je od najbrže rastućih avio-kompanija koja poseduje jednu od najmlađih flota na svetu. Sada, u svojoj 20-oj godini poslovanja, Qatar Airways ima savremenu flotu od 199 aviona koji lete na više od 150 ključnih poslovnih i turističkih destinacija širom šest kontinenata.

   

  Na Skytrax 2016 dodeli nagrada za avio-kompanije širom sveta, Qatar Airways je bio dobitnik čak tri prestižna priznanja: Najbolja biznis klasa na svetu, Najbolji lounge za putnike biznis klase i Najbolje kabinkso osoblje na Bliskom istoku.

  Enregistrer

  Enregistrer