Milica Zarkovic kaže:
Zdravo kolege,
Ako mogu da zamolim da mi neko pošalje skripte, testove i ostalu literaturu za polaganje ispita 2.6.
Hvala najlepše.
Zdravo, da li je neko skoro podnosio zahtev za priznavanje ispita za ovlascenog racunovodju? Zanima me koje ispite sa Ekonomskog fakulteta priznaju? I da li postoji mogucnost da priznaju neke ispite koji su polozeni kod Komore ovlascenih revizora, za sticanje znanja ovlasceni revizor, da li je neko to pokusavao? Hvala unapred
Ivana Rakicevic kaže:
Zdravo, da li je neko skoro podnosio zahtev za priznavanje ispita za ovlascenog racunovodju? Zanima me koje ispite sa Ekonomskog fakulteta priznaju? I da li postoji mogucnost da priznaju neke ispite koji su polozeni kod Komore ovlascenih revizora, za sticanje znanja ovlasceni revizor, da li je neko to pokusavao? Hvala unapred
Ja sam podnosila ovog meseca, Ekonomski fakultet u Nisu. Priznali su prvih pet ispita, sto je maksimum koliko sam razumela ovde.
Nina kaže:
Poštovane kolege,
da li neko ima skripte i novije testove za 2.2?
Ako možete da mi pošaljete
Hvala Unapred!
Pozdrav Nina, da li si uspela da dobiješ od kolega materijal za ovaj ispit? Ako jesi, da li bi mogla da mi pošalješ ?
Jovana Vukic kaže:
Pozdrav svima,
da li neko ima testove/literaturu za ispite 2.6 i 2.9 novijeg datuma da prosledi? Hvala unapred ukoliko neko posalje :)
Pozdrav,
Raspitivala sam se za priznavanje ispita sa Ek.fak.Subotica, čekam odgovor, vidim da je Vama priznato prvih 5....Na koji način polažete ispite, redom ili je nebitno, koliko Vam vremena treba da izdvojite da naučite i imate li testove za 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9?
Hvala uanpred,
Danijela