Sva fotokopirana literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse
Kolega, da li neko ima skripte i testove iz ranijih rokova za ispite 2.7 i 2.8? Ako možete pošaljite mi na scout023@gmail.com Hvala vam unapred
Pozdrav,
Da li neko može da mi pošalje primere testova za ispit 2.1. prijavila sam ga za jun, i kakva su vam iskustva.
Unapred hvala.
mail: denic78@yahoo.com
Испити за стицање професионалних звања у року ЈУН 2020. одржаће се 28. јуна и 5. јула.
Рок за пријављивање је 30. мај.
Кандидати за стицање звања Рачуновођа полажу следеће предмете:
1.1 Евидентирање финансијских трансакција
1.2 Информације за менаџмент контролу
1.3 Припрема финансијских извештаја
1.4 Рачуноводство трошкова
1.5 Спровођење ревизорских процедура
1.6 Порески систем
1.7 Управљање кадровима и системима
1.8 Састављање финансијских извештаја*
1.9 Планирање, контрола и менаџмент перформанси*** Услов за пријављивање испита 1.8 су положени испити 1.1 и 1.3
** Услов за пријављивање испита 1.9 су положени испити 1.2 и 1.4
2.1 Припремање финансијких извештаја
2.2 Финансијске информације за менаџмент
2.3 Управљање кадровима
2.4 Информациони системи
2.5 Корпоративно и пословно право
2.6 Порески систем
2.7 Финансијски менаџмент и контрола*
2.8 Финансијско извештавање**
2.9 Ревизија и интерна контрола* Услов за пријављивање испита 2.7 је положен испит 2.2
** Услов за пријављивање испита 2.8 је положен испит 2.1
3.1 Услуге ревизије и уверавања
3.2 Менаџмент перформанси
3.3 Стратешко пословно планирање и развој
3.4 Сложено корпоративно извештавање
3.5 Стратешки финансијски менаџмент
Snezana Denić kaže:
Pozdrav,
Da li neko može da mi pošalje primere testova za ispit 2.1. prijavila sam ga za jun, i kakva su vam iskustva.
Unapred hvala.
Proverite mail
Marijan Hutkai kaže:
Kolega, da li neko ima skripte i testove iz ranijih rokova za ispite 2.7 i 2.8? Ako možete pošaljite mi na scout023@gamil.com Hvala vam unapred
Proverite mail
Branka kaže:
Cao,
da li neko zna kojih ispita (polaganje za Ovlašćenog računovođu)se oslobađa osoba koja je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, modul Bankarstvo, finansije i osiguranje, podmodul Osiguranje? Hvala unapred.
Mozete biti oslobodjeni ispita od 2.1 do 2.5. Ali zaista zavisi koje godine ste zavrsili i prema uverenju o polozenim ispitima Komisija ce odluciti.
Dijana R kaže:
Pozdrav Gorane,
stiglo, hvala vam puno.
cekam samo da vidim koja je njihova konacna odluka pa da vidim sta mi je ciniti vezano za literaturu.
Srdacan pozdrav
Dijana
Nema na cemu! Srecno!
Goran kaže:
Snezana Denić kaže:
Pozdrav,
Unapred hvala.
Proverite mail
Hvala:)
Kolege, 2.6-2.9 bilo šta... literatura, ispitna pitanja, relevantne informacije. Unapred zahvalan :D
mail: kazinovski@hotmail.rs
Pozdrav svima,
Da li neko ima literaturu, testove, ispitna pitanja za polaganje ispita za predmete 1.1 do 1.9?
Moj mejl je j.nikolic1973@gmail.com
Hvala unapred.
Sanja kaže:
Cao.. Da li mozete da mi posaljete literaturu, testove, zadatke i sta vec sve imate za ispite 2.6 do 2.9? Moj mail sanjolina85@gmail.com hvala unapred pozz ????
Mogu li i ja zamoliti za literaturu 2.6-2.9? Nova sam ovde, pa se unapred izvinjavam. Ukoliko imate nesto molila bih da mi posaljete na mail daca_milisavljevic@hotmail.com
Sva fotokopirana literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse
Pozdrav, kolege :) nadam se da napredujete u ucenju posto se ispiti blize :) Ja spremam 2.8., ako neko lepo razume zarade po akciji, da li moze da navede koje je pocetno stanje u konkretnom primeru kada pise da preduzece na pocetku godine ima 10 000 akcija u opticaju i pored toga 1000 otkupljenih akcija. Da li je stanje na 01.01. 10000 akcija, ili 9000?
Valjda ste razumeli pitanje, nemam kod sebe zadatak da napisem tacno ali to je poenta :)
https://drive.google.com/file/d/18ECpFKqeSINf3-ygnzVdtF2fmEjkid4p/view?usp=sharing
Овом линку можете да погледате питања са испита 2.8. у јуну 2020. За питања на заокруживање нисам могао да се сетим понуђених одговора, па сам да осамо питања. Срећно!
Da li neko ima neki test iz 2.7 radojevicm81@yahoo.com Hvala
Andrija Zečević kaže:
https://drive.google.com/file/d/18ECpFKqeSINf3-ygnzVdtF2fmEjkid4p/view?usp=sharing
Овом линку можете да погледате питања са испита 2.8. у јуну 2020. За питања на заокруживање нисам могао да се сетим понуђених одговора, па сам да осамо питања. Срећно!
Hvala kolega na postavljenom materijalu!
Pozivam i druge kolege i koleginice da podele kako su prosli na ispitu.
Ispit 2.7 - zadaci 9, 4, 8, 15, 22 iz skripte. Previse posla za malo vremena; iako je na konsultacijama rekao da ce diskontni faktori biti izracunati, u 15om zadatku je trazeno da se racuna za 3 stope, ni manje ni vise. Sem obimnosti zadataka koji su bili, oni nisu bili menjani - 4.zad. je bio bukvalno prekucan iz skripte.
Marijana kaže:
Ispit 2.7 - zadaci 9, 4, 8, 15, 22 iz skripte. Previse posla za malo vremena; iako je na konsultacijama rekao da ce diskontni faktori biti izracunati, u 15om zadatku je trazeno da se racuna za 3 stope, ni manje ni vise. Sem obimnosti zadataka koji su bili, oni nisu bili menjani - 4.zad. je bio bukvalno prekucan iz skripte.
Pozdrav Marijana, da li mozda imate skriptu ili nesto od literature iz premdeta 2.7 da mi posaljes.
Hvala
Pozdrav