Sva fotokopirana literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse
Poštovani, prije svega da vas sve pozdravim jer sam nova na forumu.
Molim vas, ako je neko u mogućnosti da mi pošalje šta god ima od literature, ja sam u Crnoj Gori, ovdje je teško doći do literature, a vidim da je ona za sva zvanja ista.
Hvala vam svima.
Natasa P kaže:
Ekonomija kaže:
Natasa P kaže:
Pozdrav kolege,
za decembarski ispitni rok bih prijavila ispite 2.2 i 2.8. Jel mozete da mi prosledite literaturu i testove na mail nacici@live.com. Znacile bi mi smernice oko spremanja ispita :)
Unapred hvala
Ne verujem da iko ovde ima literaturu u elektronskom obliku. Testove cu Vam proslediti.Poštovana Nataša P., možete li meni proslediti testove, mail 79sladja@gmail.com,hvala unapred
Drage kolege,
Planiram da u junu krenem sa polaganjem ispita za Ovlašćenog računovođu, pa bih na vreme da spremim literaturu. Molim Vas ako imate testove, skripte ili drugu literaturu za polaganje ispita da mi prosledite. Za početak bih krenula sa ispitima 2.2.,2.3,2.4. i 2.6.
Ako možete da pomognete, pošaljite
Unapred hvala.
Распоред одржавања онлајн испита:
1.5 Спровођење ревизорских процедура
17. децембар 2020. у 18:00
1.7 Управљање кадровима и системима
21. децембар 2020. у 18:00
2.5 Корпоративно и пословно право
22. децембар 2020. у 18:00
2.3 Управљање кадровима
23. децембар 2020. у 18:00
2.9 Ревизија и интерна контрола
24. децембар 2020. у 18:00
* Одлагање полагања испита се може извршити до 16 часова 11.12.2020. слањем обавештења на E-mail: profesionalnazvanja@srrs.rs
Marija Marija kaže:
Zdravo svima,
Da li znate kada je sledeći rok za polaganje ispita?
Hvala unapred
Poštovana koleginice,
Postoje dva roka (trenutno) junski i decembarski.
Pozdrav svima. Posto sam prvi put na forumu, da li mi moze neko reci kako se dolazi do skripti i ispitnih pitanja? Planiram da izadjem u junu, a ispiti koje treba da polazem su 2.1, 2.2, 2.6, 2.7, 2.8, 2.9 Hvala unapred. Veliki pozdrav. Milana
Molim Vas za skripte i testove za ispite 2.2, 2.7 i 2.9 Hvala. mail je cavors@gmail.com
Poštovani, prije svega da vas sve pozdravim jer sam nova na forumu.
Molim vas, ako je neko u mogućnosti da mi pošalje šta god ima od literature za zvanje ovlasceni knjigovodja, testove,skripte literaturu. Imam nameru da izadjem na polaganje sad u junu mesecu.
Hvala vam svima.
Распоред испита за стицање професионалних звања у рачуноводству у онлајн испитном року МАРТ 2021.
Распоред одржавања онлајн испита
За професионално звање РАЧУНОВОЂА:
1.1 Евидентирање финансијских трансакција
20. март 2021. у 9:00
1.5 Спровођење ревизорских процедура
20. март 2021. у 13:00
1.2 Информације за менаџмент контролу
27. март 2021. у 9:00
1.7 Управљање кадровима и системима
27. март 2021. у 13:00
За професионално звање ОВЛАШЋЕНИ РАЧУНОВОЂА:
2.4 Информациони системи
20. март 2021. у 11:00
2.5 Корпоративно и пословно право
20. март 2021. у 15:00
2.3 Управљање кадровима
27. март 2021. у 11:00
2.9 Ревизија и интерна контрола
27. март 2021. у 15:00
* Пријава испита и одлагање полагања испита се може извршити до 16 часова 17.3.2021. слањем обавештења на E-mail: profesionalnazvanja@srrs.rs
Sva fotokopirana literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse