Forumi » IT

Besplatni online kursevi na ITAcademy

  • 1581 postova
  02. април 2020. 21.47.19 CEST

   

  Ostanite kod kuće i iskoristite vreme na najbolji mogući način – usavršavajući svoja znanja i veštine. Svake nedelje moći ćete da se prijavite za nove besplatne online kurseve sa ITAcademy, koji će vam pomoći da pronađete novi posao ili napredujete na postojećem. A svakog 25. u mesecu, jednom od prijavljenih poklonićemo i kompletno jednogodišnje online školovanje na ITAcademy.

  Koje besplatne kurseve mogu da pohađam?

  Od kurseva programiranja, preko kurseva iz oblasti dizajna i CAD-a, do kurseva stranih jezika i IT biznis veština. Svake nedelje svima koji se prijave dodeljivaćemo besplatno nove online kurseve iz određene oblasti koja se izučava na nekom od ITAcademy odseka.

  Kurseve ćete pohađati preko najsavremenije Distance Learning platforme, kreirane po standardima vodećih svetskih univerziteta. Ova platforma za učenje na daljinu dostupna je 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, na bilo kom računaru ili mobilnom uređaju. Predstavlja rezultat višegodišnjeg rada tima koji čine eminentni stručnjaci iz oblasti obrazovanja, softverski inženjeri, programeri, administratori i autori online kurseva.

  Ove nedelje poklanjamo:

  Besplatan WordPress kurs

  Ako ste zainteresovani da naučite na koji način se izrađuju sajtovi, tj. kako se koriste brojni alati za njihovo uređivanje, a ne želite da preterano zalazite u svet programiranja i dizajniranja, ovo je idealan kurs za vas.

  WordPress je izuzetno lak za učenje i rad, te je upravljanje sadržajem postalo dostupno i ljudima koji nemaju tehničko znanje. Takođe, dovoljno je kompletan da služi kao platforma na kojoj su izrađeni mnogi veliki sajtovi.

  Ovo je detaljan online kurs sa ITAcademy koji će vam, korak po korak, objasniti na koji način da koristite WordPress i kako da samostalno napravite sajt – i za sebe i za druge.

  Šta ćeš naučiti?

  • Šta je WordPress i čemu služi?
  • Kako se instalira WordPress CMS?
  • Detaljno upoznavanje sa radnim okruženjem WP-a
  • Upoznavanje sa osnovnim tipovima sadržaja i njihovim unosom na sajt
  • Šta su pluginovi i na koji način se koriste na platformi WordPress?
  • Upravljanje ili administracija sadržaja kroz CMS
  • Upoznavanje sa WP temama i vizuelnim uređenjem sadržaja pomoću CMS-a
  • Detaljno upoznavanje sa navigacijom i njenim brojnim funkcionalnostima
  • Upoznavanje sa sistemom za upravljanje koji korisnicima definiše nivoe pristupa i privilegija na sajtu

  Prijavi se besplatno

  Prijavite se besplatno i odmah započnite učenje na ovom online kursu: prijavi se.

  Svakog 25. u mesecu, nekom od prijavljenih poklonićemo besplatno i kompletno jednogodišnje online školovanje na ITAcademy. Kao dodatni bonus, bićete prijavljeni i na ITAcademy poklon-bilten „Tehnologijom do visoke zarade”, preko kog ćete dobijati korisne izveštaje i uputstva u vezi sa građenjem kvalitetne IT i dizajn karijere. Mislimo da će vam biti veoma koristan.

   

   
   
   

  Šta bi još trebalo da znaš?

  • Kursevi se održavaju online, putem platforme za učenje na daljinu, i moguće ih je pohađati iz bilo kog grada ili zemlje.
  • Kursevi su prilagođeni početnicima i nije neophodno predznanje za njihovo praćenje.
  • Kursevi traju 30 dana i možete ih pohađati odmah po prijavi.
  • Pravo da se prijave imaju svi zainteresovani.
  • Svake nedelje možete se prijaviti za novi kurs.
  • Dobitnik besplatnog jednogodišnjeg školovanja biće određen slučajnim izborom.

  Znaš nekoga ko bi voleo da pohađa ovaj kurs?

  Obavesti prijatelje da je prijava u toku...

   

  Možete da koristite hashtag #ostanikodkuće da raširite vest o besplatnim kursevima na društvenim mrežama.

  Ne zanima te ovaj kurs?

  Već sledeće nedelje moći ćete da se prijavite za novi besplatan kurs. Ostavite nam svoju email adresu i prijavićemo vas na ITAcademy bilten „Tehnologijom do visoke zarade”, preko kog ćete dobiti podsetnik čim počne prijava.

  E-mail
   

  Osvoj besplatno online školovanje na ITAcademy

  Svakog 25. u mesecu nekom od prijavljenih za besplatne online kurseve poklonićemo i jedno kompletno jednogodišnje online školovanje na ITAcademy. Svoje usavršavanje moći ćete da nastavite na programu koji sami izaberete i da za samo 12 meseci steknete zvanja koja će vam omogućiti uspešnu karijeru u IT industriji.

  Saznaj više o ITAcademy

  ITAcademy je ovlašćena od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i četiri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom jednogodišnjem programu za najnovije računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i sertifikate. Naš cilj je jednostavan: da vam omogućimo profitabilniju IT karijeru.

  Nastavu možete pohađati tradicionalno – u učionici, ili na daljinu – preko interneta, na šest odseka:

  Poseti ovu stranu u ponedeljak i prijavi se za novi besplatan kurs

  Posetite ovu stranicu u ponedeljak, 6. aprila, i moći ćete da se prijavite za novi besplatan online kurs.


  Poslednja izmena: 02. април 2020. 21.50.56 CEST"