Forumi » FlerTual

Virtuelni flert - čega se treba pridržavati

  • Moderator
  • 592 postova
  03. фебруар 2016. 21.58.39 CET

   

  Od igre do zaljubljivanja

  U online flertu, prelazak linije između nevinog flertovanja (ako takvo postoji) i otvorene seksualne želje i požude, a time i aktiviranja seksualnog vulkana, uveliko je olakšano time što iako je stimulacija visoka,  tipični znaci koji ukazuju na preljubu, neverbalni znaci neprijatnosti ili nesigurnosti nisu vidljivi! Sve to ovu vrstu flerta čini prosto neodoljivom.

  Tanja 23, opisala nam je kako je izgledalo njeno iskustvo sa ovom vrstom flerta i gde ju je to dovelo: „Zavodili smo i izazivali jedno drugo konstantno, sve dok jednog dana nismo shvatili da to više nije samo igra. Flert se pretvorio u nešto više i dublje za oboje. Zaljubili smo se kako do tada uopšte nismo mislili da je moguće. Tome je najviše doprinelo dopisivanje koje je trajalo mesecima. Misleći da ga nikada neću upoznati, otvorila sam se na potpuno drugačiji način, baš kao i on. Na kraju nisam mogla započeti dan bez njegove poruke, makar sadržala i samo jedan smajli!“

  Flertovanje vam omogućava da budete svoji i izrazite čitav spektar ličnih karakteristika, naročito ukoliko ste opušteni i sedite udobno zavaljeni  sa laptopom u krilu i tuš frizurom na glavi.

  Dobar je za samopouzdanje

  Tipičan flert, nudi učesnicima ugodan, neozbiljan oblik seksualne komunikacije bez ozbiljne namere.

  Bezopasan je i uglavnom pomaže da pojačate samouverenost i poljuljani ego dovedete u red ali ovakvom vrstom komunikacije neretko se odlazi dalje. Teško je biti tako blizu vatre, a ne opeći se.

  Marina 31, koja je u dugoj vezi otkrila nam je njeno iskustvo sa virtuelnim flertom koje je odvelo mnogo dalje.

  „Čekanje Gorana da se vrati sa posla ili treninga i njegova konstantna zauzetost, navele su me da u trenucima dokolice odem na sajt  za druženje i upoznavanje o kome mi je pričala drugarica. Napravila sam profil, stavila nekoliko slika i počela da četujem sa ljudima koji su trenutno bili u toj sobi. U početku je bilo bezazleno i krajnje zabavno, mogla sam da napišem šta god mi je bilo na pameti. Sve dok vremenom nisam počela sve više da se dopisujem samo sa jednom osobom. Naše konstantno dopisivanje, ubrzo je dovelo do telefoniranja, da bi se priča posle izvesnog vremena premestila u njegovu spavaću sobu. Jednostavno sve je vodilo ka tome, vrlo brzo sam to uvidela, ali nisam ni pomislila da bi se zaista moglo i dogoditi. Jednostavno  postalo je previše zabavno, morala sam proveriti da li je tako i uživo, znala sam da nema povratka. Vezu sa Goranom sam okončala jer sam shvatila da mi fali strasti i poletnosti koje sam otkrila u onlajn aferi, mislim da mi je to iskustvo otvorilo oči povodom moje veze koja je umirala već izvesno vreme ali to sebi nisam želela priznati.“

  Može li biti opasan?

  Virtuelni flert je pokrivenom velom misterije zbog mogućnosti koje nosi sa sobom, a koje uopšte ne moraju da se dogode. Obećava seks, ali samo ako povučete okidač. Nudi vam igru mačke i miša u kojoj se uživa.

  Zadirkivanje, nadmudrivanje, mogućnost da se osećate posebno, pažnju, beskrajnu zabavu, to je lagano grickanje zabranjenog voća.

  Flert je hodanje po ivici opasnosti , zbog činjenice da svakog trena možete biti uhvaćeni. Bilo da je u pitanju vaš interesantan sagovornik koji počinje da shvata vaše neozbiljne i potpuno sebične namere, on je samo razbibriga dok se stvari ne poprave u vašoj vezi. Ili trenutak nemarnosti u kome ste zaboravili da se izlogujete i otišli na tuširanje, a dragi se nešto ranije vratio sa posla. Da li bi zaista uspeli da ga uverite kako je to samo igra i nešto potpuno neozbiljno ili bi ste sve priznali? Najpre priznajte sebi zašto ste se upustili u razgovor koji je u sebi nosio seksualne aluzije i još važnije zašto niste prekinuli sa ovim razgovorom. Da li je vašoj vezi kraj ili ste možda virtuelni flert ovisnik?


  Poslednja izmena: 03. фебруар 2016. 21.59.07 CET"