Forumi » Windows

Nezvanični Service Pack 4 za Windows XP .

  • Moderator
  • 779 postova
  11. фебруар 2016. 11.28.43 CET

   

  Windows XP ne prima nadogradnje još od aprila 2014. godine, ali su korisnici koji tek treba da izvrše nadogradnju na noviji operativni sistem našli način da održe njihove računare ažuriranim.

   

  Jedan takav način je Windows XP Unofficial Service Pack 4 koji je nedavno dobio novu nadogradnju sa poboljšanjima i svežim ažuriranjima. Naravno, ovo nije Service Pack kreiran od strane Microsofta, ali ukoliko još uvek koristite Windows XP onda imate razlog da razmotrite instaliranje ove zakrpe dok ne izvršite nadogradnju na noviji operativni sistem.

   

  Windows XP SP4 Unofficial verzije 3.0 i 3.1a (obe debitovale ove nedelje), dolaze sa svim POSReady nadogradnjama objavljenim od strane Microsofta do januara 2016. godine. U isto vreme, nova verzija donosi ispravke za brojne probleme uočene u prethodnim verzijama kao i zakrpe za lažna malware upozorenja. Dobija se i pravilna integracija najnovijeg ažuriranja vremenske zone kao i ispravke za DxDiag registry greške. Windows XP Unofficial Service Pack 4 možete da preuzmete sa ove adrese.