maki maki kaže:
Poštovani,
da li neko zna koliko se čeka na odgovor od Komisije za oslobadjanje od polaganja pojedinih ispita?
Hvala!
Obicno sastaju se jednom nedeljno, ali zbog cele COVID-19 situacije, najbolje bi bilo da ih pozovete i pitate, ili posaljete e-mail.
Sva fotokopirana literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse
MARIJA Zdravkovic kaže:
Na koji mail se salje potvrda o polozenim ispitima za priznavanje istih?
Hvala
Pogledajte sajt Saveza racunovodja http://srrs.rs/
Valentina Jovanovic kaže:
Da li moze neko da mi kaze da li se pojedini ispiti za Ovlascenog racunovodju samo proznaju onima koji su zavrsili fakultet ili se priznaju recimo i nama koji smo zavrsili strukovne studije (Poslovna skola u Beogradu -smer finansije, racunovodstvo i bankarstvo? Hvala!
Sigurno će Vam priznati neki od ispita. Pošaljite im silabus zajedno sa zahtevom za priznavanje.
Ekonomija kaže:
Valentina Jovanovic kaže:
Da li moze neko da mi kaze da li se pojedini ispiti za Ovlascenog racunovodju samo proznaju onima koji su zavrsili fakultet ili se priznaju recimo i nama koji smo zavrsili strukovne studije (Poslovna skola u Beogradu -smer finansije, racunovodstvo i bankarstvo? Hvala!Sigurno će Vam priznati neki od ispita. Pošaljite im silabus zajedno sa zahtevom za priznavanje.
MARIJA Zdravkovic kaže:
Hvala
ako saznas, posalji i meni molim te.
MARIJA Zdravkovic kaže:
Hvala
Marija Hajdukovic kaže:
Da li neko zna kada ce biti rezultati ispita?
Rezultati ce biti oko 20.08.
Ćao,
da li imate primere testova iz predmeta Finansijske informacije za menadžment i Informacioni sistemi?I da li je potrebno učiti standarde za predmet Finansijske informacije za mendažment? Hvala unapred na odgovorima.
Drage kolege,
Ukoliko je neko zainteresovan da kupi knjige u pola cene (nove kupljene za prošli ispitni rok), neka se javi na office@bisz.rs. U pitanju su sledeće knjige:
- za ispit 1.7 Upravljanje kadrovima i sistemima 1.800,00 din.
- za ispit 1.2 Informacije za menadžment i kontrolu 1.800,00 din.
Pozdrav svima :)
Pozdrav. :) Nova sam, deo vaših poruka sam pročitala, deo ću pročitati. Ja planiram od decembra da krenem sa polaganjem ispita. Oslobođena sam ispita 2.3, 2.4, 2.5. Poslala sam mail u vezi sa literaturom na srrskonsultacije@gmail.com. Tako da, čekam odgovor. A pratiću vas i ovde, pa ćemo se valjda svi zajedno izboriti sa ispitima. :)