Drage kolege molim Vas za skripte za polaganje za ovlascenog racunovodju za sledece predmete:
2.1 Припремање финансијких извештаја
2.2 Финансијске информације за менаџмент
2.3 Управљање кадровима
2.4 Информациони системи
2.5 Корпоративно и пословно право
2.6 Порески систем
2.7 Финансијски менаџмент и контрола*
2.8 Финансијско извештавање**
2.9 Ревизија и интерна контрола
Kolege,
da li je moguće da niko ne želi da pomogne i da pošalje neku literaturu?
Javila se samo jedna koleginica koja prodaje. U redu, nije problem ni da platim ali moram dobiti razumna uveravanja da je to što plaćam dobro.
Potrebna mi je literatura za ispite 2.6 , 2.7 , 2.8 i 2.9.
Sva fotokopirana literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse
Ekomonija, ako možete molim Vas da mipošaljete primere testova za 2.2., 2.6 i 2.8 na mail cavors@gmail.com. Hvala
Ekonomija kaže:
Sve savete o tome kako steći zvanje ovlašćenog računovođe, sve dileme koje imate, iskustva, savete, možete ovde podeliti....
Svako ko ima završen fakultet kao i tri godine radnog iskustva može steći zvanje ovlašćeni računovođa. Ispite možete početi sa polaganjem i pre navršenih tri godine radnog iskustva.
Ispiti se održavaju dva puta godišnje: jun i decembar
Ukupno ima devet ispita, s tim što možete biti oslobođeni nekih u zavisnosti od fakulteta koji ste završili.
#SRRS, #Savez_Računovođa_i_revizora Srbije, #ovlasceni_racunovodja, #ispiti, #literatura, #literatura_za_ovlascenog_racunovodju
maki maki kaže:
Postovane kolege, Da li znate koliko poena je potrebno za prolaz na testovima? Zasto ne objavljuju raspored ispita? Hvala
Postovana koleginice,
Potrebno je za prolaz 51 poen.
Postovane kolege,
Ukoliko neko ima materijal za ispit 2.6. Poreski sistem, bio bih zahvalan da mi posalje na mejl ekstrabilansplus@gmail.com
Unapred hvala!
Poštovane kolege, na prethodnim stranicama nisam uspela da nađem da je neko pomenuo ispit 2.4. Na sajtu piše da je preporučena literatura Informacione tehnologije u računovodstvu (je li to predmet RIS sa računovodstva i revizije?), ali se kao literatura za taj predmet pominje neka knjiga iz 1998. (ne verujem da se uči iz nečega toliko starog), i skripta sa Poznanićevih predavanja. U kopirnici blizu faksa sam nasla neku skriptu sa predavanja RIS-a od pre 2 godine ali ne verujem da je to sve sto mi treba za ovaj ispit. Da li me možete uputiti gde da nađem literaturu, ili ako neko može da mi pošalje ? Hvala unapred
Poštovane kolege, na prethodnim stranicama nisam uspela da nađem da je neko pomenuo ispit 2.4. Na sajtu piše da je preporučena literatura Informacione tehnologije u računovodstvu (je li to predmet RIS sa računovodstva i revizije?), ali se kao literatura za taj predmet pominje neka knjiga iz 1998. (ne verujem da se uči iz nečega toliko starog), i skripta sa Poznanićevih predavanja. U kopirnici blizu faksa sam nasla neku skriptu sa predavanja RIS-a od pre 2 godine ali ne verujem da je to sve sto mi treba za ovaj ispit. Da li me možete uputiti gde da nađem literaturu, ili ako neko može da mi pošalje ? Hvala unapred