Zdravo radni narode! Prijavljujem dva ispita ZA MART. Pa bih zamolila za podršku - trebaju mi podaci o preporučenoj literaturi za 2.5 i 2.9 - za sada. Pošto se nazivi autora i godina izdanja kriju kao suvo zlato. Hvala unapred! Srećno svima sa učenjem! . Svakako, nije na odmet i nešto literature za druge predmete ako imate, stići će me pre ili kasnije...
Pozdrav svima, zamolila bih Vas da mi posaljete literaturu, testove za polaganje ispita za ovlascenog knjigovodju. Sve sto je dostupno, planiram polaganje svih ispita u sto kracem roku.
Takodje me zanimaju iskustva, da li se neko sa stepenovanom diplomom (Visa) sa Ekonomskog fakulteta iz Kragujevca moze osloboditi nekog od ispita za Ovlascenog knjigovodju.
Hvala svima unapred.
Dragi svi, priznata su mi 4 ispita (2.1, 2.3, 2.4, 2.5). Zamolila bih da mi, ko ima, pošalje sve što vam je na raspolaganju za sve preostale predmete koje treba spremiti i položiti za ovlašćenog računovođu. Hvala vam unapred!
Postovane kolega,
Ako neko ima testove i literaturu za ispit 2.4 Informacioni sistemi bila bih zahvalna da mi posaljete U martu se polaze online kao i u decembarskom roku pa ako je neko polagao znacilo bi mi svako iskusto.
Pozdrav!
Sva fotokopirana literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse
Pozdrav svima, interesuje me kojih ispita za sticanje zvanja ovlasceni racunovodja moze biti oslobodjen kandidat sa zavrsenim ekonomskim fakultetom smera finansije i racunovodstvo? Na koji nacin se dokazuju polozeni ispiti tj. da li od fakulteta treba traziti neko uverenje ili je dovoljna fotokopija diplome. Hvala unapred na odgovorima.
Pozdrav svima, sva literatura,skripte,testovi za smer Ovlašćeni računovođa bi mi dobrodošla. Ako neko ima bilo koji predmet, zamolila bih ga da mi pošalje
I svako iskustvo od onih koji su ispite već polagali bi značilo.
Pozdrav za sve!
Pozdrav kolege, zamolila bih vas za testove , skripte i slično za ispite 2.2. 2.6. i 2.8. Iste planiram da polažem u junskom roku. Mnogo bi mi značilo ako neko sa iskustvom može da podeli informacije o polaganju ovih ispita.
Hvala unapred!
Marija kaže:
Zna li neko kad su rezultati ovog online martovskog testa. Da li se ceka 45 dana ?????
Trebalo bi do kraja nedelje, obavestiće nas mejlom...