Marija kaže:
Pozdrav, hvala puno za literature koju ste poslali. Da li imete literature za 2.2. I 2.6 na radojevicm81@yahoo.com Hvala
Poslato, proverite mail.
Sva literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse
2.9 i 2.1 JUN 2018 godine
2.9.-
Deset esejskih pitanja- Definicija revizije, zašto su bitne računovodstvene politike za reviziju i računovodstvo, ciljevi za zalihe i za potraživanja, sadržaj sa BS I BU, mišljenje bez rezerve, dužna profesionalna pažnja, zašto postoji potreba za revizijom FI (dva ne mogu da se setim, pa ako se neko seća neka dopuni)
Zadatak: Dat je finansijski izveštaj i da se urade analitičke procedure, proceni materijalnost i napiše plan revizije po bilansnim pozicijama.
2.1. Pitanja su bila skoro sva sa negacijom. Npr. kapitalni izdatak nije... i sl.
Zadatak je bio da se urade BU i BS a dati su podaci i da se izračuna porez na dobit.
Drugi je bio sa amortizacijom kada je data nabavna vrednost, troškovi uklanjanja, rezidualna vrednost i ispravka vrednosti, vek trajanja 50 godina. I rađena je dogradnja terase. Da se izračuna amortizacija za tu godinu.
Treći korektivni i nekorektivni događaji.
Maja Lazic kaže:
Postovani da li mozete meni da posaljete primere testova 2.1 ,2.2. i 2.6. ?
Prvi put polazem i bila bih Vam veoma zahvalna.
majalazic81@gmail.com
Poslato, proverite mail.
Ucite onako kako je dato u tom materijalu sto ste dobili. Kombinujte resenja sa knjigom i bez problema prolazite ispit!
Srecno i naravno javite kada polozite i sta Vam je bilo od zadataka na ispitu da pomazemo i drugim kolegama !
Marija kaže:
Postovani imate li testove,literaturu za ispite 2.8 i 2.9 na radojevicm81@yahoo.com . Hvala
Prosledjeno Vam je na e-mail.
Pozdrav !
Zdravo svima, treba mi pomoc oko ispita 2.9. ako imate nesto -literatura testovi na dule0707@yahoo.com Hvala
Dusko P kaže:
Zdravo svima, treba mi pomoc oko ispita 2.9. ako imate nesto -literatura testovi na dule0707@yahoo.com Hvala
Pozdrav kolega,
Poslat Vam je e-mail vezano za literaturu i ostalo :)
Proverite
Poštovane kolege,
Molim vas pošaljite mi literaturu i testove za ovlašćenog računovođu na email adresu andjela.antic24@gmail.com
Pozdrav kolege,
za decembarski ispitni rok bih prijavila ispite 2.2 i 2.8. Jel mozete da mi prosledite literaturu i testove na mail nacici@live.com. Znacile bi mi smernice oko spremanja ispita :)
Unapred hvala
Zdravo,
da li možete da mi pošaljete testove i skripte za ispite: 2.2; 2.7; 2.8 i 2.9 na e-mail: racicm8@gmail.com
Pozdrav.
Ekonomija kaže:
Olivera kaže:
Zdravo svima! Da li neko ima informaciju šta se najčešće traži na ispitu, koliko se sprema ili ranije testove 2.2? Najlepše hvala! olja. popovic17@gmail.comPoslacu ti testove i ako nemas vremena da prelazis celu knjigu, predji samo testove jer su tipski, samo promene brojeve i vrlo lako prolazis ispit.
Pozdrav
Pozdrav Ekonomija, video sam u prethodnom postu da je ispit 2.2 uz skriptu i primere zadataka relativno lako poloziti. Mogu li da dobijem testove na mejl arsicstefan@hotmail.com?
Hvala unapred.
Stefan Arsic kaže:Ekonomija kaže:
Olivera kaže:
Zdravo svima! Da li neko ima informaciju šta se najčešće traži na ispitu, koliko se sprema ili ranije testove 2.2? Najlepše hvala! olja. popovic17@gmail.comPoslacu ti testove i ako nemas vremena da prelazis celu knjigu, predji samo testove jer su tipski, samo promene brojeve i vrlo lako prolazis ispit.
Pozdrav
Pozdrav Ekonomija, video sam u prethodnom postu da je ispit 2.2 uz skriptu i primere zadataka relativno lako poloziti. Mogu li da dobijem testove na mejl arsicstefan@hotmail.com?
Hvala unapred.
Natasa P kaže:Pozdrav kolege,
za decembarski ispitni rok bih prijavila ispite 2.2 i 2.8. Jel mozete da mi prosledite literaturu i testove na mail nacici@live.com. Znacile bi mi smernice oko spremanja ispita :)
Unapred hvala
Martina Ivkovic kaže:
Da li nije problem da i ja dobijem testove i skriptu na mail? ???? martina.micro@gmail.com
Molim vas ukoliko neko ima testove, skripte za ispite 2.7, 2.8 i 2.9 da mi pošalje na mail drdacabane@yahoo.com
Ekonomija kaže:
Natasa P kaže:
Pozdrav kolege,
Unapred hvala
Ne verujem da iko ovde ima literaturu u elektronskom obliku. Testove cu Vam proslediti.
Natasa P kaže:
Pozdrav Ekonomija, znacile bi mi i skripte ukoliko su dovoljne za spremanje ispita.
Unapred hvala
Sve sto imam Vam je prosledjeno na mail.
Pozdrav i javite kakav je bio ispit.
Drage kolege,
u decembru sam prijavila ispite 2.6 i 2.7. Da li mogu dobiti testove i skripte za polaganje ako ih ima zbog manjka vremena i da olakšam prolazak kroz knjigu. Trenutno čitam knjigu za 2.7 ali mi je glomazna mnogo a mora i da se puno radi. Bila bih zahvalna do neba. Mail: milic.f@mts.rs. Hvala puno
Helena Filipović kaže:Drage kolege,
u decembru sam prijavila ispite 2.6 i 2.7. Da li mogu dobiti testove i skripte za polaganje ako ih ima zbog manjka vremena i da olakšam prolazak kroz knjigu. Trenutno čitam knjigu za 2.7 ali mi je glomazna mnogo a mora i da se puno radi. Bila bih zahvalna do neba. Mail: milic.f@mts.rs. Hvala puno