Tatjana kaže:
Poštovane kolege,
polažem u decembru 2.3 pa bih volela još da provežbam i na pravim ispitnim pitanjima ukoliko neko ima da podeli. Mail je tveselinovic@gmail.com. Hvala najlepše.
Poslato
Snezana N kaže:
Drage kolege, polazem ispit 2.9 (revizija i interna kontrola) u decembru, pa vas molim da mi prosledite na mail snnik1105972@gmail.com sve sto imate vezano za njega (tesove, skripte).
Puno vam svima hvala unapred.
Snezana
Poslato
Sva fotokopirana literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse
Goran kaže:
Sva fotokopirana literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse
Da li biste mogli i meni da posaljete testove za 2.6 i 2.8? Hvala najlepse! mpetrovic@teslawind.rs
Drage kolege,
Da li moze pomoc oko polaganja ispita 2.2-Finansijske informacije za menadžment?
Poslajite mi skripte i primere zadataka na email: batalovtijana@gmail.com
Hvala na pomoci,
Tijana
Tijana kaže:
Drage kolege,
Da li moze pomoc oko polaganja ispita 2.2-Finansijske informacije za menadžment?
Poslajite mi skripte i primere zadataka na email: batalovtijana@gmail.com
Hvala na pomoci,
Tijana
Proverite mail
Srecno
Zdravo svima! Moze li neko da mi neko posalje skripte i testove za polaganje ispita za racunovodje 2.6 ili 1.6. Ako neko moze neka mi posalje i skripte i testove koje ima i za ostale ispite koje cu kasnije prijavljivati. Unapred hvala.
agencijaexcal@sezampro.rs
Ako moze primeri testova 2.6 na mail sandra.radicevic@gmail.com. Hvala vam :)
@EKONOMIJA, DA LI MOZETE I MENI POSLATI TESTOVE ZA ISPITE 2.1, 2.2, 2.6, 2.7, 2.8, 2.9 ?
vesnajuretic.biguacademy@gmail.com
Hvala unapred
Ekonomija kaže:
Olivera kaže:
Zdravo svima! Da li neko ima informaciju šta se najčešće traži na ispitu, koliko se sprema ili ranije testove 2.2? Najlepše hvala! olja. popovic17@gmail.comPoslacu ti testove i ako nemas vremena da prelazis celu knjigu, predji samo testove jer su tipski, samo promene brojeve i vrlo lako prolazis ispit.
Pozdrav
Postovane kolege, da li je moguce da mi se prosledi sve sto je neophodno za ispite 2.6 2.7 2.8 2.9 na mejl sakicamini@gmail.com
Hvala unapred
Здраво. Да ли би неко могао да ми пошаље примере питања за испит 2.6? Мејл је aanalein.pala@gmail.com
Хвала. Знам да је испит сутра, али тек ми је сад пало на памет да потражим тестове. :)
Da li moze neko da mi posalje bilo sta da mi prosledi skripte ili testove za ispit ovlascenog racunovodje? hvala ljiljanap87@gmail.com
Poštovani, prvi put polažem za stručno zvanje ovlašćeni računovođa, da li možete da mi pošaljete primere testova i skripte za predmete: 2.6,2.7,2.8,2.9. Izlazio bih prvo na 2.6 Poreski sistem, pa ako neko ima stare testove, molim vas pošaljete mi na scout023@gmail.com
Hvala vam unapred
Olivera kaže:
Da li ćemo opet čekati 45 dana ili ce rezultati biti malo ranije?
Uvek je 45 dana od dana polaganja. Mozda bude koji dan krace, ali racunajte na 40-45 dana.
Pozdrav
DA LI MOZETE I MENI POSLATI TESTOVE ZA ISPITE 2.1, 2.2, 2.6, 2.7, 2.8, 2.9 ? E-mail: kontobeta@gmail.com
DA LI MOZETE I MENI POSLATI TESTOVE ZA ISPITE , pardon skripte i testove i nesto od toga od pomoci samo za 2.6, 2.7, 2.8, 2.9 ? E-mail: kontobeta@gmail.com