Ekonomija, da li možete meni da prosledite skripte i testove za ovlašćenog računovođu na mejl andjela.antic24@gmail.com ? Hvala unapred.
Ekonomija, da li možete i meni da prosledite skripte i testove za ovlašćenog računovođu na mail irenadjuricmail@gmail.com? Od 2.6.-2.9. Unapred hvala!
Andjela kaže:
Ekonomija, da li možete meni da prosledite skripte i testove za ovlašćenog računovođu na mejl andjela.antic24@gmail.com ? Hvala unapred.
Za koji predmet Vam je potrebno?
Irena Đurić kaže:
Ekonomija, da li možete i meni da prosledite skripte i testove za ovlašćenog računovođu na mail irenadjuricmail@gmail.com? Od 2.6.-2.9. Unapred hvala!
Prosledjeno ono sto imam. Pozrav
Sva literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse
Pozdrav svima, ja tek prijavljujem prve ispite za racunovodju. Da li mozete da mi odgovorite da li knjige moraju da se kupuju? Posto ovde vidim da se i salju skripte na mail...pa ako je tako mogu li ja da zamolim za ispit 1.1? ili za bilo koji ispit za racunovodju jer ce mi svakako trebati. Unapred hvala
Pozdrav svima,
molim vas, da li neko moze da objasni razliku u zvanjima Racunovodja i Ovlasceni Racunovodja? Sta u praksi znaci ta razlika?
Takodje, da li neko ima informaciju koji ispiti Ekonomskog fakulteta, smer finansije i bankarstvo se priznaju za sticanje nekog od ova dva zvanja?
Hvala
Milica Milic kaže:
Pozdrav svima,
molim vas, da li neko moze da objasni razliku u zvanjima Racunovodja i Ovlasceni Racunovodja? Sta u praksi znaci ta razlika?
Takodje, da li neko ima informaciju koji ispiti Ekonomskog fakulteta, smer finansije i bankarstvo se priznaju za sticanje nekog od ova dva zvanja?
Hvala
Racunovodja = srednja skola
Ovlasceni racunovodja = fakultet
Oba su zvanja koja se dobijaju kod clanice IFAC-A, a jedan od uslova je adekvatna skolska sprema u zavisnosti od zeljenog zvanja.
Ukoliko ste zavrsili fakultet polazete za Ovlascenog racunovodju i trebalo bi da Vam priznaju od 2.1 - 2.5
Gorane, hvala vam puno!
Goran kaže:
Milica Milic kaže:
Pozdrav svima,
Hvala
Racunovodja = srednja skola
Ovlasceni racunovodja = fakultet
Oba su zvanja koja se dobijaju kod clanice IFAC-A, a jedan od uslova je adekvatna skolska sprema u zavisnosti od zeljenog zvanja.
Ukoliko ste zavrsili fakultet polazete za Ovlascenog racunovodju i trebalo bi da Vam priznaju od 2.1 - 2.5
Ekonomija, da li moze sve potrebno za 2.2 na sakicamini@gmail.com
Aleksandra kaže:
Ekonomija, da li moze sve potrebno za 2.2 na sakicamini@gmail.com
Poslate skripte i testovi.
Pozdrav kolege....
Možete li mi poslati leteraturu za ispit 2.9. Revizija i interna kontrola na mail marina.djordjevic.07@singimail.rs
S obzirom da prvi put polažem ispit u Savezu, možete li mi dati bliže informacije o polaganju ispita?
Hvala unapred...
Marija kaže:
Pozdrav.. Moze li mi neko poslati literaturu i testove za ispite 2.2 i 2.8..hvala unapred!
Ne verujem da iko ima literaturu u elektronskoj formi.
Zdravo svima! Da li moze mala pomoc vezana za 2.6 i 2.8 - kako izgledaju ispiti, sta ocekivati, koliko su bitne konsultacije,...? Bila bih zahvalna za materijale za ove ispite, ako moze neko da posalje na mpetrovic@teslawind.rs
Hvala unapred i srecno svima!
Marijana kaže:
Zdravo svima! Da li moze mala pomoc vezana za 2.6 i 2.8 - kako izgledaju ispiti, sta ocekivati, koliko su bitne konsultacije,...? Bila bih zahvalna za materijale za ove ispite, ako moze neko da posalje na mpetrovic@teslawind.rs
Ispit 2.6 se sastoji od kombinacije teorije i zadataka, s tim sto veci deo ispitnih pitanja cine upravo zadaci.
Ispit traje 2 sata, i na ispitu je dovoljeno imati digitron. U zadacima uvek stje neoporezivi iznosi, koeficijenti za preracun, i sl, tako da to ne mora napamet da se uci. Pogledati dobro iz racunovodstvenih praksi primere zadatakajer ce se to pasti na ispitu.
Ispit 2.8 je ispit koji traje tri sata, za razliku od 2.6. Sastoji se, takodje, od teorije i zadataka.
Jako je bitno vezbati zadatke iz knjige i prelaziti pitanja na kraju lekcija.
Sto se konsultacije tice, jesu korisne u smislu da profesor kaze na sta posebnu paznu obratiti, ali nisu obavezne. Bez njih sa dobrim ucenjem mozete poloziti bez problema.
Goran kaže:
Marijana kaže:
Ispit 2.6 se sastoji od kombinacije teorije i zadataka, s tim sto veci deo ispitnih pitanja cine upravo zadaci.
Ispit traje 2 sata, i na ispitu je dovoljeno imati digitron. U zadacima uvek stje neoporezivi iznosi, koeficijenti za preracun, i sl, tako da to ne mora napamet da se uci. Pogledati dobro iz racunovodstvenih praksi primere zadatakajer ce se to pasti na ispitu.
Ispit 2.8 je ispit koji traje tri sata, za razliku od 2.6. Sastoji se, takodje, od teorije i zadataka.
Sto se konsultacije tice, jesu korisne u smislu da profesor kaze na sta posebnu paznu obratiti, ali nisu obavezne. Bez njih sa dobrim ucenjem mozete poloziti bez problema.
Hvala, Gorane. Samo mala provera - pod knjigom za 2.8. mislis na ACCA-Finansijsko izvestavanje? Hvala :)
Marijana kaže:Goran kaže:
Marijana kaže:
Hvala, Gorane. Samo mala provera - pod knjigom za 2.8. mislis na ACCA-Finansijsko izvestavanje? Hvala :)
Dobar dan svima. Ja prvi put polazem ispite 2.2, 26 i 2.8. Da li možete da mi pošaljete skripte i testove moooliiim vas. cavors@gmail.com