Milena Grbovic kaže:
Postovani, koje ispite priznaju za ovlasc.racunovodju sa zavrsenim ekonomskim fakultetom ali smer marketing.
Milena Grbovic kaže:
Takodje molim ako neko ima testove za 2.2 da mi posalje na milenagrbovic75@gmail.com
Dobar dan svima!!
Po prvi put polazem ispite 2.1, 2.2, . Da li možete da mi pošaljete skripte i testove .. na nalebad@gmail.com
Natasa Badem kaže:
Dobar dan svima!!
Po prvi put polazem ispite 2.1, 2.2, . Da li možete da mi pošaljete skripte i testove
.. na nalebad@gmail.com
Poslato za oba ispita ponesto. Obratite paznju na pitanaj iza svake lekcije u knjizi.
Srecno!
Sanja kaže:
Cao.. Da li mozete da mi posaljete literaturu, testove, zadatke i sta vec sve imate za ispite 2.6 do 2.9? Moj mail sanjolina85@gmail.com hvala unapred pozz ????
Proverite mail.
Sva fotokopirana literatura neophodna za polaganje ispita ovlasceni racunovodja + gratis testovi, skripte...
srrskonsultacije@gmail.com
+Kontni okvir
+PDV prirucnik
+Prirucnik o transfernim cenama
+Priručnik za OBRAČUN ZARADA, NAKNADA i DRUGIH PRIHODA fizičkih lica sa primerima iz prakse
Ekonomija kaže:
Natasa Badem kaže:
Dobar dan svima!!
Po prvi put polazem ispite 2.1, 2.2, . Da li možete da mi pošaljete skripte i testove
.. na nalebad@gmail.com
Poslato za oba ispita ponesto. Obratite paznju na pitanaj iza svake lekcije u knjizi.
Srecno!
Molim vas ako neko ima nešto za ispit 2.8 da mi pošalje na mail cavors@gmail.com
Postovane kolege potrebni su mi testovi, pitanja... za ispite 2.4. do 2.6. ivanaristic7978@yahoo.com.
Hvala unapred
Aleksandra kaže:
Molim vas ako neko ima nešto za ispit 2.8 da mi pošalje na mail cavors@gmail.com
Proverite mail.
Andrea Semeredi kaže:
Kolege, da li moze neko da mi posalje testove za 2.7 i 2.8 na mail madzasemeredi@hotmail.com ?
Hvala puno unapred
Poslato, proverite mail
Marina Rankov kaže:
Poštovane kolege, da li možete da mi pošaljete primere testova i skripte za ispit 2.1 na marina.ilic@ymail.com? Hvala
Poslato
Ivana Ristic kaže:
Postovane kolege potrebni su mi testovi, pitanja... za ispite 2.4. do 2.6. ivanaristic7978@yahoo.com.
Hvala unapred
Poslato, proverite mail
Drage kolege, polazem ispit 2.9 (revizija i interna kontrola) u decembru, pa vas molim da mi prosledite na mail snnik1105972@gmail.com sve sto imate vezano za njega (tesove, skripte).
Puno vam svima hvala unapred.
Snezana
Poštovane kolege,
polažem u decembru 2.3 pa bih volela još da provežbam i na pravim ispitnim pitanjima ukoliko neko ima da podeli. Mail je tveselinovic@gmail.com. Hvala najlepše.
Goran kaže:
Ivana Ristic kaže:
Hvala unapred
Da li biste mogli i meni da posaljete testove za 2.6 i 2.8? Hvala najlepse! mpetrovic@teslawind.rs